Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να λέει δημοσίως ότι δεν ανακατεύεται και δεν υποστηρίζει κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο μνηστήρα της νουδούλας, αλλά ψεύδεται! Ως γνωστόν, στον Α΄ Γύρο υποστήριζε –μέσω αχυρανθρώπων του- όχι μόνο έναν αλλά δύο υποψηφίους (τον «άφθαρτο Τζίτζι» και τον Μπουμπούκο – του αρέσει βλέπετε να τρέχει με δύο… άλογα). Τώρα, στον Β΄ Γύρο δυσκόλεψαν τα πράγματα (γιατί τα «άλογά» του αποδείχθηκαν… κουτσά), αλλά και πάλι την έκανε την επιλογή του! Που δεν είναι άλλος από τον Κούλη τον γουρλομάτη! Μπορεί να φαίνεται σχήμα οξύμωρο ο Σαμαράς να....
φτάσει να υποστηρίζει έναν Μητσοτάκη, αλλά πρέπει να ξέρετε πως δεν το κάνει καθόλου τυχαία. Έχει τους λόγους του…
Ποιοι είναι αυτοί; Ο τέως πρωθυπουργός της Μέρκελ, θεωρεί αφενός ότι ο Κούλης είναι αρχηγός… μίας χρήσεως και απολύτως χειραγωγήσιμος και αφετέρου ότι γρήγορα ο mister Tsipras θα βρεθεί σε αδιέξοδο και θα αναγκαστεί να κάνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» με την νουδούλα και τις άλλες μνημονιακές τσόντες. Έχει συμφωνήσει, λοιπόν, με τον Κούλη, μόλις έρθει αυτή η ώρα να θέσει ως μόνο όρο για τη δημιουργία της «μεγάλης συγκυβέρνησης» την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά – όπως είπε τις προάλλες και ο λαγός του Σαμαρά, Μυκονο-Βορίδης!
Απόσπασμα από χθεσινή συνέντευξη του Κούλη στον Real fm, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω –τουλάχιστον ως προς τις προθέσεις:   
«Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να περάσει το νομοσχέδιο, θα παραιτηθεί και θα αναζητήσουμε δυνατότητα σχηματισμού άλλης κυβέρνησης από αυτή τη Βουλή».
Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών