Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, Ο ΑΝΙΕΛΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ

koutsoumpas-perissos-dog-club
Γράφει ο Αντίοχος

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης, είπε τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσαν να την κάνουν επαρκώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την κάνει πάρα πολύ καλά. O ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από τους «εταίρους», από την ΕΕ, από την αστική τάξη της χώρας μας, γιατί αυτοί επιλέγουν… Αν είχε περάσει τέτοια μέτρα μια κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν…».
Και βέβαια, ο Κουτσούμπας δεν είπε τίποτα καινούργιο. «Το προσόν της Αριστεράς είναι ότι....
πολύ συχνά κάνει αυτό που δεν είχε πετύχει πριν απ’ αυτή η Δεξιά», είχε διαπιστώσει πολλά χρόνια πριν ο Ιταλός μεγιστάνας Τζοβάνι Ανιέλι.
Εκείνο που δεν είπε ο Κουτσούμπας –γιατί δεν τον συμφέρει ολόκληρη η αλήθεια- είναι ότι αυτός είναι ο ρόλος της αριστεράς στον σύγχρονο κόσμο, γι’ αυτό άλλωστε της επέτρεψαν να επιβιώσει της αυτό-κατάρρευσης του σιδηρού παραπετάσματος. Κι ας μην παριστάνει τον «αθώο του αίματος», γιατί το 90% των μελών της σημερινής κυβέρνησης –με πρώτον τον Τσίπρα- προέρχεται από το… τιμημένο κουκουέ!

1 σχόλιο:

  1. Ρώτησα μορφωμένους ανθρώπους να μου εξηγήσουν ποιά είναι η διαφορά μεταξύ "Αριστεράς" και "Κομμουνισμού" και μου απάντησαν με ένα σωρό μπούρδες. Η ουσία, η πραγματική ουσία και όχι τα λόγια, είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά και απλώς μιλάμε για το ίδιο τέρας: Απάτριδες, ανθέλληνες και ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών