Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

Οι ψευτοδεξιοί γλείφουν τους εαμοβούλγαρους «αγωνιστές» του ΕΑΜ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σας μεταφέρουμε ένα ενδεικτικό τμήμα από κείμενο κριτικής, για τον… ράπερ γραμματέα της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ, που διόρισε όλο του το σόι στο δημόσιο, επειδή ο παππούς του ήταν ΕΑΜίτης, η γιαγιά του ΕΠΟΝίτισσα και τον μπάρμπα τον σκότωσαν οι «φασίστες», που έχει τον βαρύγδουπο τίτλο «Τρίζουν τα κοκάλα των αγωνιστών του ΕΑΜ» και τον υπότιτλο: «Αριστερά δεν είναι οι μεγαλοστομίες, αλλά ο τρόπος ζωής»:

«Πιο μεγάλη εντύπωση μας κάνει από την απάντησή του η κυνική ομολογία ενός «αριστερού» της αιτίας που οδήγησε στο να προσληφθούν στο δημόσιο οι συγγενείς τους. Αντί να πει καθαρά και σταράτα...
«έτσι γουστάρω ρε παιδιά και διορίζω. Αυτούς εμπιστεύομαι, αυτούς θα βάλω στον κρατικό μηχανισμό», τι λέει και πώς το δικαιολογεί; Ότι απλά κατάγεται από μια οικογένεια που αγωνίστηκε. Από γιαγιά επονίτισσα, από προπάππου δικαστή του ΕΑΜ, από παππού αντάρτη, από πατέρα και μάνα αγωνιστές της Αριστεράς και από ένα αδελφό που έχει τα τεράστια ένσημα των καταλήψεων. Με απλά λόγια «αγωνίστηκαν στο βουνό οι συγγενείς μου, ήρωες ΕΑΜίτες έχω γιατί να μη διοριστούν οι απόγονοι τους;». Δηλαδή όλοι οι ΕΑΜίτες και οι μετέπειτα αγωνιστές της Αριστεράς που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά τους (και μπράβο τους) το έκαναν για να δουν τον… Ιάσονα να φτάνει στο χρυσόμαλλο δέρας του Δημοσίου; Να γίνονται κρατικοδίαιτοι οι συγγενείς τους; Μα λίγη τσίπα δεν υπάρχει;».

Που δημοσιεύθηκε αυτό το υπερασπιστικό για το «ήθος» της… αγίας» αριστεράς κείμενο; Όχι στον «Ριζοσπάστη», όχι στον 902 gr., ούτε σε κάποιο αριστερίστικο μέσο. Αλλά, στη γνωστή ιστοσελίδα των αμετανόητων… σαξεστορικών σαμαροφρόνων, που υποστήριζαν στις εσωκομματικές εκλογές της νουδούλας τον «σκληρό δεξιό» Μπουμπούκο, για να δώσει την… ιδεολογική μάχη με την αριστερά!

Αυτή είναι η ψευτοδεξιά των Σαμαράδων, των Μπουμπούκων, των Βορίδηδων  και λοιπών, που υποκλίνεται στους «αγωνιστές» του ΚΚΕ που γέμισαν την Ελλάδα πτώματα και ερείπια για να γίνουν η Μακεδονία και η Θράκη μας βουλγαρικές επαρχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών