Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

Παύλος Πολάκης: Ένας ακόμα “κοινωνικός αγωνιστής” της ΚΝΕ και της ακροαριστεράς στην υπηρεσία των Μνημονίων

Γράφει ο Αντίοχος

Την… αγιογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη («είναι εντελώς αυθεντικός», «αυτός που μιλάει άμεσα», «που εξεγείρεται όταν έτσι αισθάνεται», «έχει σπουδαίο –κατά κοινή ομολογία- έργο ως επιστήμονας», κ.λπ.), κάνει αυτές τις μέρες η φυλλάδα των Ιών.

Ο λεγάμενος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω του έντονου φραστικού επεισοδίου που είχε με δημοσιογράφους, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, μας κάνει γνωστό το πολιτικό παρελθόν του.

Ιδού: «Γνωστός από παλιά, με μεγάλη διαδρομή στην Αριστερά, με έντονη παρουσία στους μαζικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους… Στη σχολή, οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Η παρουσία του...
έγινε αμέσως αισθητή στις τάξεις της οργάνωσης. Το ίδιο συνέβη και με τις υπόλοιπες οργανώσεις της Αριστεράς στις οποίες θήτευσε.

Συμμετείχε στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξορμήσεων, στις περιφρουρήσεις των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων, στις συγκρούσεις με άλλους χώρους νεολαίας οι οποίες στο παρελθόν, ιδιαίτερα στα Πανεπιστήμια, αλλά όχι μόνο, έπαιρναν συχνά-πυκνά βίαιο χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, στην Ιατρική ήταν στο Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου «Γρηγόρης Λαμπράκης». Μετά τη συνεργασία τού τότε ενιαίου Συνασπισμού και της Ν.Δ. αποχώρησε από την ΚΝΕ και εντάχθηκε στο ΝΑΡ…».

Άλλος ένας «κοινωνικός αγωνιστής» της ΚΝΕ και της ευρύτερης ακροαριστεράς, στην υπηρεσία του τρίτου Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων! Κατά τα άλλα, «αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή», μας λένε οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί, θέλοντας να διαφυλάξουν την (χαμένη) τιμή της… Αγίας, άσπιλης κι αμόλυντης αριστεράς. Αμ δε!

1 σχόλιο:

  1. Άλλος ενας πνευατικώς ψωριάρης (κομμουνιστής) που εξαργύρωσε τους δήθεν αγώνες του με θεσεις, προνόμια, πλούτο και βολεμα συγγενών και ημετέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών