Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Μόνιμος εφιάλτης των κρατικοδίαιτων ΚΚέδων η Χρυσή Αυγή

Οι επαγγελματίες ανθέλληνες και εχθροί της αληθινής εργασίας μπολσεβίκοι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος ( ΚΚΕ ), ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτίθενται λυσσαλέα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή βλέπουν ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πολύ πιο θετική εκτίμηση στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απ΄ότι  στους αργόσχολους και αργόμισθους  υποτακτικούς της  αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν «μερεμέτια» στο ετοιμόρροπο κομματικό τους μαγαζάκι, παρότι τα κεντρικά στη Μόσχα «έχουν κατεβάσει ρολά» εδώ και πολλά χρόνια.

Αναφερόμενοι στα όσα είπε για το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας στην ομιλία του στα Φάρσαλα, κατά την διάρκεια της προσυνεδριακής  συνδιάσκεψης, ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός,  άρχισαν και πάλι να παίζουν την γνώριμη όσο και χιλιοειπωμένη κασέτα στη ρυπαρή πατσαβουροφυλλάδα  του “(β)Ριζοσπάστη” :

«Τα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής, όπου βρεθούν και όπου σταθούν,...
δεν παραλείπουν να επιτεθούν στο ΚΚΕ. Και είναι εξηγήσιμο. Ο αντικομμουνισμός τους πηγάζει από το μίσος στους στην εργατική τάξη  και την ταξική πάλη, από το γεγονός ότι ταξικά είναι με το μέρος των αφεντικών, του κεφαλαίου».

Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος για να μιλούν για «κουτσαβάκια» τα κοπρόσκυλα της εκάστοτε σοβιετικής εξουσίας, τα οποία χορεύαν σαν εκπαιδευμένες αρκούδες στους ρυθμούς που πρόσταζε το ντέφι που τους χτύπαγε ο κάθε αρχικομμουνιστής του Κρεμλίνου. Είναι επίδειξη χυδαίας αλητείας και αναίδειας να ομιλούν για «εργατική τάξη» αυτοί οι οποίοι φρόντισαν να την βασανίσουν, να την εξαντλήσουν και να την προλεταριοποιήσουν όπου επί της υφηλίου εγκαταστάθηκε με τις γνωστές δικτατορικές μεθόδους η πανούκλα του μπολσεβικισμού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε πήρε έστω και μία κρατική διαφήμιση, όπως ουδέποτε είχε έστω και μία ιδιωτική διαφήμιση  από κάποιον κεφαλαιοκράτη. Στα έντυπά μας ουδέποτε διαφημίστηκαν ποτέ τράπεζες, τυχερά παιχνίδια, δημόσιοι οργανισμοί, ούτε φυσικά η κόκα-κόλα.

Επειδή η λέξη φιλότιμο και αξιοπρέπεια σας είναι εντελώς άγνωστες και επειδή Εμείς πιστεύουμε ότι οι Εργαζόμενοι έχουν Πατρίδα και Η Πατρίδα Εργαζόμενους, δεν συνεχίζουμε άλλο με ό,τι πιο προβοκατόρικο εμφανίστηκε ποτέ κατά των αληθινών συμφερόντων των εργατών. Αφήνουμε τον Κουτσούμπα, τον Παφίλη και τους άλλους ανεπάγγελτους της ηγετικής κλίκας του ΚΚΕ στον μίζερο φθόνο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στο παράπονο της κότας, που όσο κι αν πετάξει δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Αετός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών