Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: REFUSEES WELCOME, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!

5555_1
Τελικά, όχι μόνο στο κρατίδιο της Βαυαρίας, αλλά σ’ ολόκληρη την Γερμανία οι αρχές κατάσχουν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας των… προσκεκλημένων της φράου Μέρκελ «αιτούντων άσυλο», όταν είναι πάνω από 200 ευρώ, για να βγουν τα έξοδα της διαμονής τους στην χώρα, μέχρι που να τους προσλάβουν οι Γερμανοί βιομήχανοι, ως φτηνά εργατικά χέρια, για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.
Έτσι, σε ερώτηση αν οι πρόσφυγες που φθάνουν στη Γερμανία υποχρεώνονται να παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή στις αρχές, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κρίστιαν Βέστχοφ διευκρίνισε, ότι η.....
γερμανική νομοθεσία για την παροχή οικονομικής βοήθειας, η οποία ισχύει και για τις παροχές προς όσους ζητούν άσυλο, προβλέπει ότι «οι άνθρωποι βοηθούνται στο μέτρο που δεν μπορούν να βοηθηθούν μόνοι τους». Κι όπως προσέθεσε «Ισχύει η αρχή ότι πέρα από το ποσό των 200 ευρώ πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ίδια περιουσία, την οποία φέρνει κάποιος μαζί του, πριν αναλάβει η κοινωνία αλληλεγγύης, δηλαδή ο φορολογούμενος, να δώσει χρήματα».
Αθάνατη Ελλαδάρα, μόνο εσύ απόμεινες στην Ευρώπη να πλερώνεις από την τσέπη των φορολογουμένων σου τα έξοδα της διαμονής των απρόσκλητων επισκεπτών σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών