Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ξεσπά: "Οργανωμένος εποικισμός του Έβρου από λαθρομετανάστες - Τους νοικιάζουν σπίτια με κρατικά κονδύλια!" ΒΙΝΤΕΟ


KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ δημάρχου Αλεξανδρούπολης: Οργανωμένος εποικισμός του Έβρου από λαθρομετανάστες - Τους νοικιάζουν σπίτια με κρατικά κονδύλια!

Μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης σε τοπικό ραδιόφωνο της Θράκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπράκης καταγγέλλει το σχέδιο της κυβέρνησης για πλήρη εποικισμό του Έβρου από λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με τον Β. Λαμπράκη, υπάρχει διυπουργική απόφαση μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Οικονομίας, η οποία προβλέπει την εγκατάσταση 86.000 λαθρομεταναστών σε 6 σημεία ανά την επικράτεια. Φυσικά πέρα από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα το 6ο σημείο δεν είναι άλλο από τον πολύπαθο ακριτικό Έβρο.
Μάλιστα, τονίζει πως....
οι λαθρομετανάστες θα διαμένουν είτε σε διαμερίσματα είτε σε ξενοδοχεία των οποίων τα έξοδα θα καλύπτονται πλήρως από επιδοτήσεις ενοικίου του κράτους. Στην συνέχεια των δηλώσεων του εκτιμά πως τουλάχιστον 6000 μουσουλμάνοι θα απολαμβάνουν τα κρατικά αυτά προνόμια στέγασης και σίτισης, πράγμα που σημαίνει ότι ο πλήρης εξισλαμισμός της Θράκης βρίσκεται εντός κυβερνητικού προγράμματος.
Κλείνοντας υπογραμμίζει πως ήδη ο Μουζάλας και οι αυλικοί του έχουν στείλει τα αρπακτικά τους στον Έβρο προκειμένου να αναζητήσουν τα ιδανικά σπίτια για το καλύτερο μέλλον των λαθρομεταναστών.
Tέλος αξίζει να αναφερθεί πως οι "ιδιοφυΐες" των αρμόδιων υπουργείων έσπευσαν να διαψεύσουν τον κύριο Λαμπράκη, γεγονός που καθιστά την διυπουργική απόφαση πέρα για πέρα αληθινή, μιας που ό,τι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαμήνυε πως δεν θα εφαρμόσει το εφάρμοσε με πλήρη συνέπεια και αφοσίωση στα μεγάλα αφεντικά της, αυτά των διεθνών τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών