Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016

Η Κως αντιστέκεται...ΟΧΙ από τους κατοίκους στη δημιουργία γκέτο λαθρομεταναστών και μάχες με τα "ελληνικά" ΜΑΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

KOS-SYGKROUSEIS_(1)
Βίαιες συγκρούσεις εξελίσσονται από το πρωί στη λίμνη Πυλίου στην Κω ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται για την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

Ο εξαγρωμένος κόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αφού πληροφορήθηκαν ότι στο πρώην στρατόπεδο της 148 στο Πυλί εργαζόταν εκσκαφέας. Οι κάτοικοι επιχείρησαν να μπουν από την είσοδο και ενεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, οι οποίοι τους έριξαν δακρυγόνα.

Τραυματίστηκαν πολίτες και ο......
πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Στ. Μαλιλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε προσαγωγή δημοσιογράφου, ο οποίος οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Οι πολίτες σηκώνουν την σημαία της αντίστασης ενάντια στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες

 

 
 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-epeisodia-sthn-kw-gia-to-kentro-lathrometanastwn-sugkrouseis-ellhnwn#ixzz3zJ2IRrF0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών