Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

Εκνευρισμός στο «Έθνος» για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες Αγρότες

Χοντρά ζόρια» τραβάει το «Έθνος» με την αμέριστη συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τους Έλληνες Αγρότες και την αντίθεσή της στην επιχειρούμενη εξόντωσή τους άμεσα από την κυβέρνηση και έμμεσα από την υπόλοιπη αντιπολίτευση (ιδίως της ΝΔ), η οποία κρατάει αποστάσεις απέναντί τους. Τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπάθησε να κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου για το όλο θέμα.

Την Κυριακή γράφτηκαν τα εξής: «Αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα πρωτοστάτησαν στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από 10 ημέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες. Χέρι χέρι με...
τον «γαλάζιο» αγροτοσυνδικαλιστή και έναν από τους επικεφαλής του μπλόκου, τον Στέργιο Λίτο, εμφανίστηκε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Θόδωρος Τζαμπάζης, υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το ναζιστικό μόρφωμα.
Οι δυο τους μπήκαν μαζί στα γραφεία του κόμματος, άφησαν μια σακούλα με αυγά, ενώ ακολούθησε το κάψιμο της σημαίας και ο προπηλακισμός των υπαλλήλων. Η εισβολή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, μάλιστα η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «φασιστοειδή στοιχεία» που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτήματα των αγροτών».

Την Δευτέρα τα εξής: «Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να προκαλούν με τις ακραίες θέσεις τους αγροτοσυνδικαλιστές από το σκληρό μπλόκο του Προμαχώνα.
«Όποιος αγρότης πάει σε ραντεβού με τον πρωθυπουργό θα τον κρεμάσουμε στο τελωνείο του Προμαχώνα. Είναι "πιαστράκιας" και πουλάει στον αγροτικό αγώνα», δήλωσε ο Στ. Λίτος, που πρωτοστάτησε μαζί με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θ. Τζαμπάζη, στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από δέκα μέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.
«Οι ακραίες φωνές δεν μας εκφράζουν, δεν μας εκπροσωπούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τις απομονώσουμε», λένε γνωστοί αγροτοσυνδικαλιστές».

Αντί οτιδήποτε άλλου, παραθέτουμε εμείς το σχόλιο της κυριακάτικης εφημερίδας «Το Παρόν»: «Μεγάλη κωλοτούμπα του «Έθνους» του Μπόμπολα βλέπω κοιτάζοντας κάθε μέρα το πρωτοσέλιδό του. Ούτε μία κακή λέξη για τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Οι τρύπες φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλες». Με βάση αυτό το σχόλιο, λοιπόν, ας μη φαίνεται παράξενο που το «Έθνος» χαρακτηρίζει ως «ακραίες θέσεις» την στάση των Αγροτών και ταυτίζεται ουσιαστικά με την κυβερνητική πολιτική. Είναι κι αυτές οι τηλεοπτικές άδειες που θα εγκριθούν κάποια στιγμή, οπότε είναι κατανοητά κάποια πράγματα…

Όπως παραδέχεται το «Έθνος» οι «ακραίες φωνές» δεν μπορούν να απομονωθούν, ακριβώς γιατί αυτές είναι που εκφράζουν τον γνήσιο αγωνιστικό παλμό των Ελλήνων Αγροτών. Προς μεγάλη λύπη της φυλλάδας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίζει να στηρίζει τον Τίμιο Αγώνα των Ελλήνων Αγροτών απέναντι στην επιχειρούμενη εξόντωσή τους (και) από την σημερινή κυβέρνηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Και ένα επίκαιρο σύνθημα συμπαράταξης στον αγώνα των αγροτών από την πορεία που ακολούθησε μετά την εκδήλωση των Ιμίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών