Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Αν στηθούν κάλπες, η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευθεί

Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο, το οποίο παρά το «αινιγματικό» του περιεχόμενο «φωτογραφίζει» εκείνη την πολιτική δύναμη που θα καρπωθεί την λαϊκή οργή έχει ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Υπό τον τίτλο: « “Απόδραση” με κάλπες ισοδυναμεί με… χάος!» ο δημοσιογράφος ξεκινά γράφοντας τα εξής: «Τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο καιρό μετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, εξέφρασα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά την άποψη ότι έρχεται η Χρυσή Αυγή,...
ότι το ποσοστό που θα λάβει στις εκλογές θα είναι αξιοσημείωτο και ότι οι πραγματικοί αντίπαλοι της Κεντροδεξιάς σε εκείνη τη φάση ήταν οι εθνικιστές, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά – αλίευε αστούς ψηφοφόρους - , όχι το ΠΑΣΟΚ. Ήταν η εποχή που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τους εθνικιστές στο 1% και τον ΣΥΡΙΖΑ ανοδικό αλλά όχι διψήφιο. Ο Σαμαράς δεν μίλησε, κράτησε μια σημείωση, αλλά εις εκ των επιτελών του διαμαρτυρήθηκε. «Τι είναι αυτά που λες; Την περασμένη εβδομάδα ήμασταν 30%». Του απάντησα ότι μιλάω συνεχώς με αναγνώστες, ότι περπατάω στον δρόμο και παρατηρώ. Όταν βλέπεις παραμονές 28ης Οκτωβρίου 400 νέους με ελληνικές σημαίες να μοιράζουν στα διόδια φυλλάδια και αυτοί να μην είναι της ΟΝΝΕΔ αλλά του Μιχαλολιάκου, καταλαβαίνεις.»

Στην συνέχεια ο Κοττάκης αναπτύσσει την θέση του με επίκεντρο της το ότι στο πολιτικό σύστημα «δεν διανοούνται τι θα βγάλει η κάλπη», «ότι διαμορφώνεται και πάλι ισχυρό αντιπολιτικό κλίμα, που θα βυθίσει τα δύο κόμματα προς τα κάτω», για να καταλήξει ως εξής:

«Ο Τσίπρας τα βάζει με τους ελεύθερους επαγγελματίες και ο Μητσοτάκης γυρίζει την πλάτη στους αγρότες. Τι νομίζετε ότι θα βγάλει αυτή η χύτρα που βράζει; Αποτελέσματα εκλογών 1985 ή 1958; Οι δε δανειστές, που νομίζουν ότι καθάρισαν και θεωρούν η μεν Μερκέλ ότι μπορεί να ασχολείται με τις εκλογές στα κρατίδια, οι δε Αμερικανοί με τη Συρία, ας έχουν τον νου τους εδώ. Πριν από τη μεγάλη έκρηξη συνήθως επικρατεί ησυχία. Οι Έλληνες ετοιμάζονται να γίνουν βομβαρδιστικά Σουχόι

Η ανάγνωση της αρχής του άρθρου του Κοττάκη δίνει και την απάντηση στο ερώτημα του «Τι νομίζετε ότι θα βγάλει αυτή η χύτρα που βράζει;» Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει τον λόγο και (κυρίως) τις πράξεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών