Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016

Πλήθος εργατών στο εθνικιστικό σωματείο «Άγιος Νικόλαος» της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κόντρα στους κομμουνιστές εργατοπατέρες - Κασιδιάρης, Λαγός και πολλοί ακόμα παρόντες, Φωτορεπορτάζ

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων «Άγιος Νικόλαος», στα γραφεία όπου στεγάζεται στην περιοχή του Περάματος, με την μαζική παρουσία πλήθους εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Την εκδήλωση τίμησε και πλήθος βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, οι οποίοι...
στάθηκαν αρωγοί στην δημιουργία του σωματείου. Ανάμεσα τους, φυσικά, και οι βουλευτές Α’ και Β’ Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος και Ιωάννης Λαγός, οι οποίοι και πρωτοστάτησαν σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα της περιφέρειας Πειραιώς αποτελούν καθημερινό κομμάτι της ζωής τους, μεταξύ των οποίων είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, η οποία πλήττεται βαθέως τόσο από την ανεργία, όσο και από τους επαγγελματίες συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ, που το μόνο που έχουν καταφέρει είναι ο πλήρης μαρασμός και η διάλυση της.





Ωστόσο, στην εναρκτήρια αγωνιστική εκδήλωση του σωματείου παρευρέθησαν και πολλοί φίλοι και συναγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να συγχαρούν τους ανθρώπους αυτούς, που τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας από τους εργατοπατέρες του Π.Α.ΜΕ, δίνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές τους για μια νέα αγωνιστική χρονιά.



Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Πρόεδρος του «ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ», ο οποίος αφού συνεχάρη τους συναγωνιστές για την θαρραλέα τους αυτή κίνηση, σε μια περιοχή και σε έναν επαγγελματικό κλάδο που η κόκκινη χούντα του ΚΚΕ πίστευε ότι είχε το «μονοπώλιο», απειλώντας και τρομοκρατώντας όποιον αντιτιθόταν στις ορέξεις της, αναφέρθηκε σε όλο το φάσμα των προβλημάτων και των δυσκολιών που βιώνει η πατρίδα και η κοινωνία μας, από την βάναυση πολιτική ανθρώπων με συνείδηση ανθελληνική. Κλείνοντας τόνισε το αυτονόητο, δηλαδή ότι για να ανακάμψει και να ορθοποδήσει ο μαρτυρικός αυτός τόπος, χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνική, μια ηγεσία εκπροσωπούμενη από τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, που και θέληση να ευημερήσει η πατρίδα μας έχουν και πάνω από όλα είναι οι μοναδικοί που γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν το κάθε εμπόδιο με το κεφάλι ψηλά, με υπερηφάνεια και συναίσθηση του εθνικού τους καθήκοντος.



Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε η δικηγόρος και νομική εκπρόσωπος του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων, Αθανασία Παϊπάη, απευθύνοντας έναν εγκάρδιο χαιρετισμό στους πρωτοστάτες της πρωτοβουλίας αυτής, καθώς και σε όσους ακόμα εργαζόμενους τάχθηκαν υπέρ της, παρέχοντας την με κάθε τρόπο βοήθεια και στήριξη τους, ώστε η κίνηση αυτή να δυναμώσει και να πετύχει τον σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την ανάκαμψη και την ανάπτυξη του κλάδου. Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι η ίδρυση του συγκεκριμένου σωματείου αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Έλληνες Εθνικιστές, καθώς δημιουργήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, σε έναν χώρο που μέχρι πρότινος κανείς δεν τολμούσε να διαφοροποιηθεί από την «καθεστηκυία τάξη».



Ακολούθως, στο βήμα βρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων «Άγιος Νικόλαος», Χρήστος Κυριτσόπουλος, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του σωματείου, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, καθώς και τον συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Πειραιά Ιωάννη Λαγό, στην περιφέρεια του οποίου εμπίπτει και η πολύπαθη περιοχή του Περάματος στην οποία εδρεύει η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, ο οποίος παρόλες τις αντιξοότητες δεν έπαψε στιγμή να πιστεύει και να στηρίζει με κάθε τρόπο την κίνηση αυτή.  Στη συνέχεια προέβη σε μια εξιστόρηση του χρονικού της δημιουργίας του σωματείου και στις σκληρές μάχες που έδωσαν πολλοί εργάτες της Ζώνης, για να τεθεί πια ένα τέρμα στην κόκκινη τρομοκρατία και ανομία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δράσεις στις οποίες έχουν προβεί μέχρι σήμερα για την ανόρθωση του κλάδου και την επαναφορά των θέσεων εργασίας, που έχουν λιγοστέψει πραγματικά πάρα πολύ, με πολλούς ανθρώπους που κάποτε κέρδιζαν αξιοπρεπώς τα προς το ζην, τώρα να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης. Τέλος, έγινε αναφορά στις προτάσεις και τις θέσεις του σωματείου, που ως στόχο έχουν την ανάκαμψη του επαγγέλματος, την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την εξασφάλιση της μελλοντικής προοπτικής του κλάδου, καθώς η ναυτιλία και η ναυπήγηση αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μακραίωνης ιστορίας και παράδοσης του τόπου μας.



Επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Πειραιώς Νικόλαος Κούζηλος, ο οποίος απεύθυνε στους παρευρισκομένους τις θερμότερες ευχές του, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μόχθησαν σκληρά μέχρι να λάβει το συγκεκριμένο σωματείο σάρκα και οστά, και που αγωνίζονται αδιάκοπα, καθημερινά, για την ανάπτυξη και την εδραίωση του στον χώρο, προσπαθώντας να οικοδομήσουν ξανά, σε νέα και γερά θεμέλια, ότι κατέστρεψαν με τον καιροσκοπισμό τους οι γνωστοί εργατοπατέρες. Ακόμα, πραγματοποίησε μια σχετική ιστορική αναδρομή, καθώς ανάλογες προσπάθειες είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2008, ώσπου σήμερα, μετά από σκληρό και τίμιο αγώνα, το όραμα αυτό, που κάποτε φάνταζε αδιανόητο, έγινε τελικά πραγματικότητα. Κλείνοντας, διατράνωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών παραμένει άκαμπτο και ακλόνητο παρά τις αμέτρητες δυσκολίες και πως ο αγώνας συνεχίζεται πιο δυναμικός από ποτέ.



Έπειτα, ο λόγος δόθηκε στον συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών Παναγιώταρο Ηλία, που συνεχάρη με την σειρά του την κίνηση ίδρυσης του σωματείου, τονίζοντας τις φοβέρες δυσκολίες που συνάντησε η δημιουργία του από το ανθελληνικό καθεστώς, με πρωτεργάτες τους επαγγελματίες συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ, οι οποίοι αρνούνται να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, εμμένοντας στο απατηλό όνειρο ότι ο Πειραιάς είναι μια κόκκινη γειτονιά. Το παραμύθι τους μπορεί να είναι καλό για να το διηγούνται μεταξύ τους αναπολώντας παλιά μεγαλεία, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, καθώς οι μέρες αυτές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι υπερήφανοι Πειραιώτες, αηδιασμένοι από τις κομμουνιστικές κοροϊδίες και δολοπλοκίες, τους έχουν απαξιώσει πλέον εντελώς, στέλνοντας τους στον κάλαθο της ιστορίας, όπου είναι και η φυσική τους θέση. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο καυτό ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, με αφορμή την απόφαση της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης να εγκαταστήσει εντελώς παράνομα ένα ακόμα κέντρο λαθρομεταναστών, ανοιχτού τύπου, στο Σχιστό, μετατρέποντας την περιοχή του Πειραιά σε ένα ακόμη γκέτο αλλόφυλων και αλλόθρησκων στην καρδιά της πατρίδας μας. Κλείνοντας, κάλεσε άπαντες να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες που έχουν ανακοινώσει οι επιτροπές κατοίκων Πειραιώς, με τις οποίες αντιτίθενται στην εν λόγω κίνηση, καθώς αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως θα αποβεί άκρως επικίνδυνη για τον κοινωνικό ιστό, την συνοχή και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.



Αμέσως μετά στο βήμα βρέθηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος αφού χαιρέτισε και εκείνος με την σειρά του την κίνηση ίδρυσης του σωματείου του «Αγίου Νικολάου», απευθύνοντας ευχές για μια δυναμική και επιτυχή πορεία, εξέφρασε την αλληλεγγύη και την στήριξη των υπόλοιπων συμμετεχόντων σε ανάλογες δραστηριότητες ανά την ελληνική επικράτεια, όπως είναι τα αγροκτηνοτροφικά σωματεία, που δημιουργήθηκαν και αυτά με την αρωγή του Λαϊκού Συνδέσμου. Έπειτα, τόνισε ότι η συσπείρωση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αποτελεί πλέον μείζονα εθνική ανάγκη, καθώς συνιστά την μοναδική ελπίδα διάσωσης του τόπου μας από τις αρρωστημένες διαθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που επιθυμεί διακαώς την υποδούλωση, τον εκφυλισμό και την καταστροφή της.



Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής Κασιδιάρης Ηλίας, ο οποίος κάλεσε άπαντες να βρίσκονται σε εγρήγορση, αντιστεκόμενοι με κάθε μέσο στο σάπιο σύστημα, που δεν συμπεριλαμβάνει μόνο την σημερινή ανθελληνική και ξενόδουλη κυβέρνηση, αλλά και τους προκατόχους της, που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από τις βάναυσες μνημονιακές πολιτικές τους. Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από διάφορα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία επιβεβαιώνουν περίτρανα, για ακόμη μια φορά, ότι όλος αυτός ο συρφετός των πάσης φύσεως πολιτικάντηδων το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να οδηγεί τον λαό σε ένα «αιματοκύλισμα» άνευ προηγουμένου, την στιγμή που οι ίδιοι παριστάνουν τους εθνοσωτήρες, απολαμβάνοντας τους παχυλούς τους μισθούς. Τέλος, εξέφρασε την πίστη του ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να πρωτοστατήσει σε όλους τους τομείς, αρκεί να το θελήσει και να αγωνιστεί αληθινά, δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της πατρίδας μας.



Τον  κύκλο τον ομιλιών έκλεισε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, ο οποίος απεύθυνε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό στα μέλη τους σωματείου, καθώς και σε όλους τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι, πράγματι, το σωματείο του «Αγίου Νικολάου» κατάφερε τελικά να ιδρυθεί κάτω από πολλές αντιξοότητες, σε πείσμα των εχθρών του, καθώς οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ λυμαίνονταν την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη επί πολλά έτη, θεωρώντας την ιδιοκτησία τους. Κύριο μέλημα τους, αντί για το ιερό δικαίωμα των Ελλήνων εργατών στην εργασία και την προάσπιση των εργατικών τους συμφερόντων και δικαιωμάτων, ήταν τα κομματικά συμφέροντα και οι κομμουνιστικές πρακτικές και δολοπλοκίες, που κατέστρεψαν έναν από τους βασικότερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας. Παρόλη, όμως, την δια πυρός και σιδήρου πορεία των εργατών αυτών, καθώς αρκετοί βίωσαν ακόμα και σκληρές διώξεις για το αυτονόητο δικαίωμα τους να θέλουν να εργαστούν και να έχουν ελεύθερη άποψη στον επαγγελματικό τους χώρο, δίχως να φιμώνονται και να δέχονται την κόκκινη τρομοκρατία, απέδειξαν πως οι Έλληνες εργάτες έχουν και Τιμή και Αξιοπρέπεια και Πατρίδα. Διαθέτουν θάρρος, πίστη και ψυχή ελληνική και έχουν μάθει να αγωνίζονται. Τέτοια «άβατα» για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν και αυτό που διαμηνύουν είναι ένα και μόνο πράγμα: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ήρθαν απλά, ήρθαν για να μείνουν!



Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας από τον πατέρα Χριστόδουλο, ο οποίος έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες του στο σωματείο του «Αγίου Νικολάου», για μια πορεία τίμια, ανοδική και πετυχημένη, βάσει των πατροπαράδοτων ελληνικών αξιών και παραδόσεων. Παράλληλα, όμως, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αποδόμηση που υφίσταται η πατρίδα μας από ανθρώπους με συνείδηση αντεθνική, που ως υποχείρια ξένων δυνάμεων στοχεύουν στον αφελληνισμό και τον εκφυλισμό του ελληνικού λαού. Η συμβουλή του προς άπαντες είναι να διαθέτουν πίστη και να αντισταθούν με κάθε μέσο στο νοσηρό σχέδιο που εφαρμόζεται καθημερινά και που οι συνέπειες του θα είναι οδυνηρές για ολόκληρη την πατρίδα μας.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλουν τον Εθνικό Ύμνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών