Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016

Ακόμα μία προδοσία της ΝΔ: Ετοιμάζονται να κατεβάσουν υποψήφιο στην Θράκη τον γιο του Σαδίκ!


Ακόμα μία προδοσία της ΝΔ: Ετοιμάζονται να κατεβάσουν υποψήφιο στην Θράκη τον γιο του Σαδίκ!

Μια μικρή σχετικά σε μέγεθος είδηση, αλλά με τεράστιο εθνικό ενδιαφέρον (αν τα γραφόμενα ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα) δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, την οποία αναδημοσιεύουμε:
Πέρασε “ντούκου”, αλλά έχει την αξία του, και μάλιστα μεγάλη: Την αγιογραφία του υιού του Αχμέτ Σαδίκ Λεβέντ, ο οποίος έχει αγοράσει όλο το βαμβάκι της Θράκης σε υψηλές τιμές και προτίθεται να κατέβει στην πολιτική, άρχισαν το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες της διαπλοκής.
“Ψήνεται” το πράγμα: Ο υιός, που....
στηρίζεται ποικιλοτρόπως από το τουρκικό κράτος, μελετά το ενδεχόμενο είτε να κατέβει ως επικεφαλής του μειονοτικού κόμματος στις εκλογές -για να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος των “Τούρκων” της Θράκης- είτε να συμπεριληφθεί -αν γίνει δεκτός- στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Δυστυχώς, μερικοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα”.
Το ερώτημα είναι απλό: ο φιλελευθερισμός και ο κοσμοπολιτισμός στη ΝΔ έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε για μερικές ψήφους παραπάνω των ακραίων μουσουλμάνων της Θράκης να ενσωματώσουν στο ψηφοδέλτιό τους τον γιο του Αχμέτ Σαδίκ, με όλους τους απαραίτητους συνειρμούς που θα δημιουργήσει κάτι τέτοιο; Επειδή, όμως, στη ΝΔ σκέφτονται τα πάντα με βάση την ψηφοθηρία και όχι το Ήθος του Πατριωτισμού, ας σκεφτούν και το ενδεχόμενο ότι μια τέτοια κίνηση θα τους στοιχίσει αφαίμαξη ψήφων σε πολλαπλάσιο επίπεδο σε πανελλήνια κλίμακα.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά βγαίνουν και κάποιοι θρασύτατοι “κωλοτούμπες” σαν τον Γεωργιάδη και χαρακτηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα!
Ποιοι; Οι πιθανοί συνοδοιπόροι του γιου του Σαδίκ. Και το ερώτημα, φυσικά, παραμένει για το τι θα πράξει η “πατριωτική” ΝΔ (και) στο θέμα αυτό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών