Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Υπουργός του Ισραήλ: Οι επιτυχίες του Συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών αποτελούν απειλή!


Υπουργός του Ισραήλ: Οι επιτυχίες του Συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών αποτελούν απειλή!

Ο ισραηλινός υπουργός Υποδομών, πρώην υπουργός Στρατηγικών Σχέσεων, Yuval Steinitz δήλωσε προ ολίγων ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι επιτυχίες του κυβερνητικού στρατού της Συρίας κατά των τζιχαντιστών είναι μια απειλή για το Ισραήλ, διότι αυτές οι επιτυχίες μετατοπίζουν την στρατηγική ισορροπία της περιοχής εις βάρος των ιουδαϊκών συμφερόντων.
Φυσικά και η δήλωση αυτή δεν αποτελεί είδηση για αυτούς που διαβάζουν την ιστοσελίδα μας και την εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι....
το Ισραήλ, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Ισλαμικό Κράτος υπό την αιγίδα της Ουάσιγκτον συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται αγαστά για να ανατρέψουν τον Ασαντ, να αιματοκυλήσουν την Συρία με σκοπό να την διασπάσουν και να την διαιρέσουν σε μικρά κρατίδια.
Παρά τις προσπάθειες του σιωνιστικού κράτους να αποκρύψει αυτή την συνεργασία με τους τζιχαντιστές, είναι προφανές και από την δήλωση του ισραηλινού υπουργού Yuval Steinitz ότι τα συμφέροντα του Ισλαμικού Κράτους επικαλύπτονται με αυτά του Ισραηλινού Κράτους.
Το αμερικανοσιωνιστικό σύμπλεγμα της Ουάσιγκτον και το παγκόσμιο λόμπι των Σιωνιστών είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις του συμμοριτοπόλεμου στην Συρία.
Είναι οι κινητήριες δυνάμεις που έφεραν τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, είναι οι κινητήριες δυνάμεις που φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών