Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2016

Για άλλη μια φορά το παρακράτος διέλυσε μια αντιμνημονιακή πορεία....Θα πάρουν τα εύσημα από τον Τσίπρα ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Η σημερινή αντιμνημονιακή πορεία - έστω και με μορφή καπηλείας από τους γνωστούς οσφιοκάμπτες εργατοπατέρες - που προσέλκυσε χιλιάδες αγωνιζόμενους, αγανακτισμένους - ακομμάτιστους - Έλληνες, ήταν η σημαντικότερη και μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μετά την πρωτομνημονιακή περίοδο του 2010.

Ο όγκος και ο παλμός της, συνδυαστικά με τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της, καθώς τα μπλοκ των...συνδικαλιστών ήταν,....άδεια, έφερνε το πολιτικό κατεστημένο σε δυσχερή θέση καθώς θα μπορούσε να γίνει απρόβλεπτη και να προβεί σε ενέργειες....αντισυμβατικές, όπως στις εθνικές επετείους του 2011, που παρολίγον να ρίξουν την...Κυβέρνηση και τον Παπούλια και καταδικάστηκαν σύσσωμα από τον πολιτικό κόσμο.

Στο σημείο αυτό ενήργησε το...
ουσιαστικότερο και πιο αιμοδιψές κομμάτι του καθεστώτος. Οι ορδές των αναρχοάπλυτων που για άλλη μια φορά, με μολότοφ, καπνογόνα, μπουκάλια και πέτρες διέλυσαν την πορεία, καίγοντες την περιουσία του απλού λάου με πρόφαση την....επανάσταση! Να πλησιάσουν τη Βουλή ούτε λόγος, ή κάποιο Υπουργείο. Μόνο τις βιτρίνες των βιοπαλαιστών και των εμπόρων, αποδεικνύοντας ότι είναι όργανα του συστήματος που απλά προσανατολίζουν και μάχονται για το δίκαιο του...αφέντη, παρά του λαού.

Για κακή τους τύχη όμως ο λαός αηδιασμένος με όλα αυτά έχει καταλάβει ήδη τι πρεσβεύεουν και ποιοί είναι οι πραγματικοί ακτιβιστές υπέρ του λαού και των εργασιακών δικαιωμάτων του. Για αυτό και όταν θα κατέβει στο δρόμο η Χρυσή Αυγή, ο λαός θα τη στηρίξει σε όλες τις μάχες που θα δώσει, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματά του.

Υ.Γ.
Κάπου σε κάποιο γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου ήδη τα μουστάκια του Τσίπρα χαμογελούν και δίνονται εντολές να αυξηθούν οι πάγιες "πληρωμές" προς τα όργανά τους των Εξαρχείων και των Β.Π. που έκαναν τη "δουλειά" τους ακόμη μια φορά...

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών