Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016

Με τρεμάμενη φωνή ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται: "Η λαθρομετανάστευση συνεχίζεται και μαζί της ανεβάινει και η Χρυσή Αυγή. Και αυτό είναι το χειρότερο" ΒΙΝΤΕΟ


Άδωνις Γεωργιάδης: Το μόνο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι ότι θα ανεβάσουν την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ανάλυση περί του προσφυγικού προχώρησε από την εκπομπή τηλεπωλήσεών του ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην εκπομπή, λοιπόν, αφότου παρουσίασε το πρόβλημα και τόνισε την γιγάντωσή του από την πολιτική Σύριζα – Ανέλ, που λειτουργεί ως φάρος προς κάθε επίδοξο δουλέμπορο, παρέθεσε κάποιες προσωπικές απόψεις περί του ζητήματος.
Τις αποκαλούμε προσωπικές διότι πολύ απλά αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επίσημο αφεντικό του Άδωνι, τον «άδειασε», αφού σε συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα συμφωνήσανε πλήρως, σε σημείο ο Μητσοτάκης να πει αμέσως μετά: «το προσφυγικό είναι μείζον ανθρωπιστικό πρόβλημα και είναι εξαιρετικά κρίσιμο για να γίνεται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης».

Αφήνοντας στην άκρη τις...
«πατριωτικές» κορώνες του Μπουμπούκου, όμως, φτάνουμε και στο «ζουμί» της δήλωσής του. Συνεχίζοντας περί των συνεπειών της λαθρομετανάστευσης, είπε: «Μία από τις τρομερά αρνητικές παρενέργειες αυτού του φαινομένου φυσικά θα είναι ότι κάποια στιγμή θα ανέβει ο εξτρεμισμός. Ό,τι χειρότερο. Δεν υπάρχει χειρότερη εξέλιξη για την χώρα από το να ανέβει η Χρυσή Αυγή».
Δείτε το βίντεο:

Με βάση, λοιπόν, το παρελθόν της νουδούλας στο θέμα των λαθρομεταναστών, όπου το κέντρο των Αθηνών βρισκόταν υπό μόνιμη κατάληψη και τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμπεραίνουμε ότι για τη νουδούλα το πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες, οι τζιχαντιστές, ο διαλυμένος κοινωνικός ιστός, η εγκληματικότητα, η Μυρτώ, ο Λαζανάς, ο Καντάρης. Το πρόβλημα είναι ότι θα ανέβει η Χρυσή Αυγή!
Πάλι καλά, Μπουμπούκο, που ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και θα απαλλαγεί ο Ελληνικός Λαός από τους πολιτικάντηδες που τον φτωχοποιούν με τα Μνημόνια και παραδίδουν τις γειτονιές του στους λαθρομετανάστες. Και για να μην βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω, ας θυμηθούμε τι ψήφισε η νουδούλα για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών