Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016

ΟΙ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ» ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ

frourio_roloi_medium
Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών και προσφύγων. Η απουσία επί δεκαετίες, μεταναστευτικής πολιτικής, και ο ιδεοληπτικός αυτισμός των κομμάτων που κυβερνούν αυτόν το τόπο για χρόνια, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα.
Ο νομός μας και η πόλη μας δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση από αυτή την κατάσταση. Οι τοπικοί «άρχοντες» όμως, και ιδιαίτερα ο δήμος Τρικκαίων ξεπέρασαν κάθε όριο.
Η απόφαση για εγκατάσταση λαθρομεταναστών και προσφύγων στο ιστορικότερο και κεντρικότερο σημείο της πόλης, που είναι ΚΑΙ αρχαιολογικός χώρος αποτελεί την....
μέγιστη προσβολή για την Τρικαλινή κοινωνία και την ιστορική της μνήμη.
Και καλά, το να μην ερωτηθούν οι τοπικές κοινωνίες για το αν επιθυμούν την δημιουργία «κέντρων υποδοχής» το αντιλαμβανόμαστε. Από μια δημοτική αρχή που κατάσχει λογαριασμούς συμπολιτών με το έτσι θέλω, δεν περιμέναμε να δείξει τώρα ότι υπολογίζει την γνώμη των πολιτών.
Αλλά το να μην ερωτηθούν οι αρμόδιες αρχές(Εφορία Βυζαντινών αρχαιοτήτων,αρχαιολογική υπηρεσία, Υπουργείο πολιτισμού), αποτελεί ακόμη μια πράξη αυθαιρεσίας, και καταστρατήγησης όχι μόνο των νόμων, αλλά και της κοινής λογικής.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταθέτει ΑΜΕΣΑ σχετική ερώτηση στο Ελληνικό κοινοβούλιο,και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να σταματήσουν το πολιτιστικό αυτό έγκλημα σε βάρος της πόλης μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης (και όχι μόνο) να αντιδράσουν στην πρωτοφανή αυτή απόφαση της Δημοτικής αρχής.
Υ.Γ Το παρόν δελτίο τύπου, δεν περιμένουμε να δημοσιευτεί στις ημερήσιες τοπικές εφημερίδες,όπως κατά την πάγια τακτική τους δεν δημοσιεύουν σχεδόν καμιά ανακοίνωσή μας, και θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν συμβεί αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό.Για αυτό και θεωρούμε το παρόν δελτίο τύπου «συλλεκτικό». Κατά τα λοιπά οι ημερήσιες τοπικές εφημερίδες εξακολουθούν να απορούν γιατί μειώνεται η κυκλοφορία τους..
 Τ.Ο Τρικάλων

2 σχόλια:

  1. H X.A γιατί δεν έχει κατεβάσει τον κόσμο ακόμη στο δρόμο;
    Ο Μιχαλολιάκος προεκλογικά αυτό είχε υποσχεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ............ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ βάζω την τοποθέτηση της γυναίκας του Ερτογάν για τις γυναίκες (ειδικά αφιαιρωμένο στους "προοδευτικούς" που συνομιλούν στη Σμύρνη και μοιράζουν τριαντάφυλλα...)

    )http://www.koutipandoras.gr/article/164043/sholeio-zois-toharemi-gia-tin-emine-erntogan


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών