Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 12, 2016

Πιστός υπηρέτης της προπαγάνδας των μπολσεβίκων ο δήθεν δημοκράτης Χατζηνικολάου


Πιστός υπηρέτης της προπαγάνδας των μπολσεβίκων ο δήθεν δημοκράτης Χατζηνικολάου

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά τις γνωστές ψευδείς και καταγέλαστες «καταγγελίες» των ορφανών του Στάλιν, για «τραμπουκισμούς» χρυσαυγιτών στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο (γνωστών συμφερόντων…) ραδιοσταθμός real fm, κάλεσε εκπρόσωπο της μίας μόνο πλευράς, για να πει ανενόχλητος το… ποίημά του.
Ο καλεσμένος του Χατζηνικολάκη ήταν ο σταλινοτσολιάς Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, έχοντας την άνεση της απουσίας αντιλόγου είπε τα εξής «όμορφα»: «Θεωρούμε ότι η....
άνοδος της αλληλεγγύης του λαού μας είναι φάρμακο, ίσως και για αυτό να έχουνε λυσσάξει οι χρυσαυγίτες, αυτή η ναζιστική εγκληματική συμμορία. Βλέπει ότι απομονώνεται από τον λαό, ο οποίος εκφράζει την αλληλεγγύη του με κάθε τρόπο και μέσο και ίσως για αυτό προχωρούν οι χρυσαυγίτες σε τέτοιου είδους ενέργειες. Εμάς, αυτά δεν μας τρομοκρατούν».
Ο δήθεν δημοκράτης Χατζηνικολάου διατηρεί ανοιχτές τις πύλες στις ιστοσελίδες, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες του στην κομμουνιστική προπαγάνδα με προεξάρχοντες τον Μπογιόπουλο και την Κανέλλη, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία εξαπολύουν λάσπη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.
Η εκπομπή του όμως και όλα τα άλλα μέσα τα οποία διευθύνει παραμένουν ερμητικά κλειστά στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου και εκεί δεν χάνει την ευκαιρία να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα των εκπροσώπων μας.
Η πολύ σύντομη απάντησή μας – επειδή σίγουρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε τούτη τη χώρα: Έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη!
Διαβάστε επίσης: Παναγιώταρος σε ΚΚ€εδες: Φτιάξτε κανένα “Hot spot” στον Περισσό που έχετε άπλετο χώρο! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών