Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΝΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ

kammenos-kolotoumpa-pali-750x400
Γράφει ο Αντίοχος

Τον επίλογο της θεαματικής ξεφτολοκωλοτούμπας του στο θέμα Μουζάλα, έδωσε ο ψεκασμένος συνοδοιπόρος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των σιωνιστών της AIPAC, στο κυριακάτικο «πλυντήριο» του βαρδινογιανισμού  (“Real News”).
«Θα ψηφίσω κατά του Γ. Μουζάλα, αν κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του», είπε και ελάλησε!
«Θα καταθέσετε πρόταση μομφής εναντίον του Μουζάλα;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Εγώ έχω εννέα βουλευτές, όχι 50 που χρειάζονται για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά υπουργού. Αν όμως, κατατεθεί πρόταση μομφής από άλλο κόμμα, εγώ θα τη ψηφίσω. Θα....
ψηφίσω κατά του Γ. Μουζάλα».
Και βέβαια, ο τριτομνημονιακός ελικοπτεράκιας (με τα δικά σας τα λεφτά, ηλίθιοι!), εννόησε να καταθέσει η νουδούλα -που έχει πάνω από 50 βουλευτές- την πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα. Και τι θα γίνει στην υποθετική περίπτωση που την καταθέσει; Θα απορριφθεί πανηγυρικά με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, της Ένωσης Φραπέδων και πιθανότατα του ΚΚΕ και ο Μουζάλας θα παραμείνει υπουργός εις τον αιώνα τον άπαντα.
Αλλά, ο υπουργοπάνος θα’ χει να λέει στις κοροϊδάρες που τον ψήφισαν και τον ξαναψήφισαν για να μάθει τον mister Tsipra να υπογράφει με το… δεξί (Μνημόνια…), ότι αυτός προσπάθησε όσο μπορούσε, έπραξε το καθήκον του και τον καταψήφισε, μα δεν τον ευνόησαν οι… συγκυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών