Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

Έχει φάει κόλλημα ο τύπος - Τσίπρας μετά το ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες: Εχθρός μας μόνο ο ρατσισμός!!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο τους άγχος είναι μην ανέβει ο Εθνικισμός στην Ευρώπη. Για τους νεκρούς της Ισλαμικής τρομοκρατίας δεν πειράζει, είναι αναλώσιμοι!

Νωρίς το πρωί η Ευρώπη συγκλονίστηκε από ένα ακόμα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποίησαν τζιχαντιστές, προφανώς «προσφυγάκια», τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες για να ικανοποιήσουν τα δολοφονικά, έναντι των «απίστων», ένστικτά τους.
Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να είναι τουλάχιστον σκεπτικός από το γεγονός ότι εντός της χώρας υπάρχουν και δρουν παρόμοιες ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, που μπορούν να καταφέρουν ένα παρόμοιο χτύπημα ανά πάσα στιγμή.

Αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, λοιπόν, ο Τσίπρας έβγαλε μήνυμα στο twitter σχετικά με το ζήτημα:...
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον βελγικό λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη»

Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας που είναι ένοχος, από κοινού με το λοιπό σύστημα των πολιτικάντηδων στην Ευρώπη και την Ελλάδα, για τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία είναι απόρροια της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», βλέπει ως «εχθρό» του τον... «ρατσισμό».

Οι πολιτικάντηδες ανά την Ευρώπη πρώτα επέφεραν πάνω στους ευρωπαϊκούς λαούς την λαίλαπα των τζιχαντιστών και τώρα βλέπουν ως αντίπαλο τον «ρατσισμό». Προτείνουν δηλαδή να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εισροή τζιχαντιστών, ως αντίβαρο στα τρομοκρατικά χτυπήματα;

Απλούστατα βρίσκονται εν πλήρει συγχύσει εμπρός στην επέλαση των εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο. Μια επέλαση που αποτελεί την απάντηση των ευρωπαϊκών λαών σε δεκαετίες καταστροφικής διακυβέρνησης από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!".

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Χαμένα τα έχουν.
    Σαν ζαλισμένα κοτόπουλα κάνουν.
    Και τι μένει;
    Η πολιτική πραγματικότητα ότι μόνο η ΧΑ είχε ρεαλιστικό πλάνο για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών