Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τουρκική φρεγάτα της νατοϊκής δύναμης φέρνει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τουρκική φρεγάτα της νατοϊκής δύναμης φέρνει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Τα αποτελέσματα της «καμμένης» διπλωματίας – Αισχρό δούλεμα από τους «συμμάχους» στο λεγόμενο «προσφυγικό»
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κυβέρνηση παρανόμως, αντισυνταγματικώς και κυρίως εθνοπροδοτικών επέτρεψε χωρίς την άδεια της Βουλής την παρουσία ξένων στρατευμάτων εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Ο λόγος, βεβαίως, για τη νατοϊκή ναυτική δύναμη, η οποία έχει καταλάβει το Κεντρικό Αιγαίο με πρόσχημα την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Η κυβερνητική προπαγάνδα, λοιπόν, έλεγε μέσα από τα κομματικά μέσα, όπως η ΕΡΤ και η «Αυγή», ότι η νατοϊκή δύναμη θα παρεμβαίνει και θα σταματάει τις ροές των λαθρομεταναστών, επιστρέφοντάς τους στην Τουρκία. Βεβαίως, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να....
συμβεί και μόνο η Χρυσή Αυγή το είχε προβλέψει εγκαίρως.
Τι έλεγε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στη Βουλη στις 20 Φεβρουαρίου του 2016; Θυμίζουμε:
«Η ενδεχόμενη κλιμάκωση στη Συρία είναι δεδομένο ότι έφερε τα πλοία του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας. Δεν έχουν έρθει τα πλοία του ΝΑΤΟ εδώ να σταματήσουν κανέναν πρόσφυγα, κανέναν παράνομο μετανάστη. Η παρουσία τους εδώ είναι μια πολεμική ενέργεια, η οποία βάζει στο όλο παιχνίδι την Ελλάδα και κατά τούτο είναι εθνικά επικίνδυνη και απαράδεκτη ενέργεια, η οποία, ας μάθει ο ελληνικός λαός, δεν έγινε με πρωτοβουλία της Ελλάδος ούτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με πρωτοβουλία της τουρκίας έγινε. Έχουν δημοσιευθεί αυτά τα πράγματα. Πήρε ο Νταβούτογλου τηλέφωνο τη Μέρκελ και μετά ενεπλάκη η Ελλάδα στο όλο ζήτημα.»
Στο βίντεο – ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε, εμφανίζεται η τουρκική φρεγάτα Barbaros, η οποία ανήκει στη νατοϊκή δύναμη, δηλαδή εκτελεί εντολές του γερμανού διοικητή του ΝΑΤΟ, ο οποίος βρίσκεται στο κεντρικό Αιγαίο και έχει πλήρη εποπτεία των επιχειρήσεων. Η τουρκική φρεγάτα, λοιπόν, συνοδεύει μία βάρκα με λαθρομετανάστες, κοιτάζοντας απαθέστατα την πορεία της προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Όπως μαρτυρούν και οι ελληνικές αρχές στο βίντεο, η τουρκική φρεγάτα δεν απαντούσε στα σήματά τους παρά μόνο όταν η βάρκα έφτασε σε ελληνικά χωρικά ύδατα και συνεπώς ήταν στην αρμοδιότητα των ελληνικών αρχών.
Τα παραπάνω αδιάψευστα γεγονότα καταδεικνύουν την αλήθεια που από την πρώτη στιγμή είπε η Χρυσή Αυγή. Πρώτον, υπάρχει συντεταγμένο σχέδιο να κατακλυστεί η Ελλάδα από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Η νατοϊκή δύναμη επιτρέπει απαθέστατα την καταστρατήγηση του διεθνούς δικαίου προκειμένου να επιτευχθεί αυτό. Δεύτερον, η νατοϊκή δύναμη δεν βρίσκεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προκειμένου να σταματήσει τους λαθρομετανάστες, αλλά να ελέγξει την ρωσική παρουσία στο Αιγαίο.
Το πιο εξοργιστικό απ’ όλα είναι ότι σε αυτές τις ανθελληνικές ενέργειες υπάρχει η πλήρης συναίνεση της ελλαδικής (και ουχί ελληνικής) κυβερνήσεως των εθνοπροδοτών και μάλιστα χωρίς την ψήφο της Ελληνικής Βουλής. 
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών