Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2016

Στο απυρόβλητο το παρακρατικό indymedia που απειλεί ανθρώπινες ζωές

Η αποθράσυνση των παρακρατικών κύκλων έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς η προστασία και το χάιδεμα του κράτους απέναντί τους είναι χαρακτηριστική.

Από απόλυτα συστημικό έντυπο μεταφέρουμε απόσπασμα κειμένου, το οποίο λέει τα εξής: “Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητούν με χωριστές διαδικασίες η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο μετρό για να «κατέβει» η πρωτοφανής ανάρτηση των ονομάτων των ελεγκτών εισιτηρίων σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η εμπλοκή δημιουργείται από το γεγονός ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται...
σε χώρο του Πολυτεχνείου και προστατεύεται από το πανεπιστημιακό άσυλο”.

Η “ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου” είναι ο γνωστός διαδικτυακός παρακρατικός βοθρότοπος, στον οποίο παρότι προαναγγέλλονται εγκληματικές ενέργειες, επικροτούνται δολοφονικές επιθέσεις και στοχοποιούνται άμεσα πρόσωπα και καταστάσεις, εν τούτοις, όχι μόνο δεν έχει κινηθεί η παραμικρή ενέργεια απαγόρευσης αυτής της ιστοσελίδας, η οποία προπαγανδίζει παράνομες ενέργειες, αλλά φιλοξενείται σε χώρο του Πολυτεχνείου και προστατεύεται από το πανεπιστημιακό άσυλο!

Λες και οι ύμνοι και προτροπές στις δολοφονικές ενέργειες και τις λοιπές εγκληματικές δράσεις είναι... ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Το ζήτημα, βεβαίως, δεν είναι οι ελεγκτές, για τους οποίους ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη για το περιεχόμενο της δουλειάς τους, αλλά ότι οι αλήτες που χειρίζονται τον διαδικτυακό αυτόν βοθρότοπο δίνουν το ελεύθερο σ' άλλους αλήτες να απειλούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Όταν μάλιστα, αυτό γίνεται και με τις ευλογίες του κράτους και υπό την προστασία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, τότε η αλητεία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών