Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2016

ΣΟΚ! Κτήνος από το αφγανιστάν βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική στην Σουηδία


ΣΟΚ! Κτήνος από το αφγανιστάν βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική στην Σουηδία

Νέα κρούσματα βίας από «πρόσφυγες» είχαμε σε ευρωπαϊκή χώρα, αυτή την φορά στη Σουηδία. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε συστημική ιστοσελίδα:
«Ο Αφγανός μετανάστης Ali Bahmani βίασε 15χρονη ψυχικά ασθενή μέσα σε ψυχιατρική κλινική ανηλίκων στο κέντρο της Στοκχόλμης. Ο νεαρός μετανάστης βρισκόταν ως ασθενής στην κλινική, όταν το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου του 2015 εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του προσωπικού και επιτέθηκε στην νεαρή κοπέλα που έβλεπε μαζί του τηλεόραση σε αίθουσα της κλινικής. Όταν εμφανίστηκε το προσωπικό η 15χρονη έκλαιγε, ενώ είχε κατεβασμένο το παντελόνι της. Ο Αφγανός αρνήθηκε βιασμό και δήλωσε ότι θεωρούσε πως η κοπέλα συναίνεσε στην σεξουαλική επαφή, αφού “δεν μίλησε καθόλου κατά την διάρκεια του σεξ”.
Την επόμενη ημέρα η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος είχε εισέλθει στην Σουηδία το φθινόπωρο του 2015 χωρίς....
διαβατήριο ή άλλα έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του. Ο δράστης είχε δηλώσει ότι είναι 16 ετών, αλλά μετά την αποτρόπαια πράξη του, η οδοντιατρική εξέταση έδειξε ότι είναι τουλάχιστον 19 ετών και δύο μηνών. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο Αφγανός παραδέχθηκε ότι είναι 19 ετών.
Το θύμα υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον δράστη και είχε ανταλλάξει μαζί του μόνο μερικές κουβέντες στα αγγλικά. Η 15χρονη ανέφερε ότι γνώρισε το σεξ για πρώτη φορά με τον βιασμό της. Η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν στην κλινική σε τακτικά χρονικά διαστήματα από τον Απρίλιο του 2014, καθώς έπασχε από μετατραυματικό στρες και σοβαρή διαταραχή άγχους.
Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί από τι πάσχει ο δράστης, υπεβλήθη σε ψυχιατρική αξιολόγηση μετά την πράξη του και κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Το δικαστήριο αποφάσισε την απέλαση του Αφγανού και του απαγόρευσε την είσοδο στην Σουηδία μέχρι το 2026, ενώ θα καταβάλει στο θύμα ως αποζημίωση το ποσόν των 12.000 ευρώ».
Παρατηρούμε, καταρχάς, ότι το «κόλπο» με την ψευδή δήλωση ηλικίας δεν αποτελεί «πατέντα» η οποία ισχύει μόνο στην Ελλάδα, όπως έγινε με την περίπτωση του κτήνους από το Πακιστάν που επικαλέστηκε την ιδιότητα του ανήλικου στην αποτρόπαια υπόθεση της Μυρτούς στην Πάρο, αλλά επεκτείνεται και σ΄άλλες χώρες της Ευρώπης. Ούτε χρειάζεται, φυσικά, να σχολιάσουμε στο ελάχιστο το πώς εννοεί ο συγκεκριμένος αφγανός την «συναίνεση στην σεξουαλική επαφή». Μας κάνει εντύπωση, όμως, ότι ο θύτης την μόνη ποινή την οποία υπέστη, πέρα από μια αποζημίωση 12.000 ευρώ, που πολύ αμφιβάλλουμε αν θα πληρώσει, ήταν απλώς η απέλαση από την Σουηδία, με απαγόρευση εισόδου σ΄αυτήν για τα επόμενα 10 χρόνια.
Είναι πολύ πιθανόν, δηλαδή, εάν ο εγκληματίας αυτός επέστρεψε στην χώρα του να επεδίωξε να εισέλθει ξανά στην Ευρώπη και να βρίσκεται αυτή την στιγμή εγκλωβισμένος κάπου στην Ελλάδα! Ακραίο σενάριο; Τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι σε καθημερινή βάση μπαίνουν σε τεράστιους αριθμούς στην Ελλάδα, δεν εναπόκεινται όχι μόνο στην παραμικρή παρεμπόδισή τους, αλλά και έστω σ΄ένα στοιχειώδη έλεγχο για την εξακρίβωση της ταυτότητάς τους. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θεωρείται εκ προοιμίου ως «φασιστική και ρατσιστική ενέργεια» από τους εκτός τόπου και χρόνου «αλληλέγγυους» και «αντιρατσιστές».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών