Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΜΕΝΙΣΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Χρυσές δουλειές, με αύξηση του τζίρου τους κατά 300-400%, κάνουν τα οπλοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή του Ειδομενιστάν, λόγω του φόβου ανεξέλεγκτων εξελίξεων και της δεδομένης αδυναμίας και απροθυμίας των «αρχών» να προστατεύσουν τους Έλληνες κατοίκους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παιονίας: «Υπάρχει μεγάλη ένταση, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί έκρηξη και να ξεφύγει η κατάσταση. Δεν ξέρω που θα φτάσει. Είναι πάνω από 14.000 πρόσφυγες αυτή την στιγμή στην Ειδομένη και δεν αποκλείεται να είναι και πολλοί περισσότεροι.

Φοβόμαστε ταραχές. Οι κάτοικοι εξεγείρονται και στους πρόσφυγες τελειώνουν τα χρήματα. Πολλοί αγοράζουν όπλα, τα οπλοπωλεία...
κάνουν χρυσές δουλειές. Και όχι μόνο από την περιοχή γύρω από τον καταυλισμό αλλά και σε πιο μακρινές περιοχές, για την προστασία τους».

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, οι κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρονται κυρίως για τις επαναληπτικές καραμπίνες, για τις οποίες απαιτείται άδεια από την Αστυνομία. Επίσης, ενδιαφέρονται και για αεροβόλα όπλα, για τα οποία δεν απαιτείται άδεια και οι τιμές τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξεκινούν από 50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών