Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 10, 2016

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ

1977 (4)a
Γράφει ο Αντίοχος

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμέρικα (όπου θα έχει «σημαντικές επαφές» με στελέχη του γνωστού λόμπι…) ο φον Κούλης κατέθεσε στη Βουλή, πρόταση νόμου για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές, του απόδημου ελληνισμού και εκλογέων που βρίσκονται στην αλλοδαπή. Επιπροσθέτως, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι απόδημοι Έλληνες είναι η πολύτιμη προστιθέμενη δύναμη, που έχει ανάγκη ο ελληνισμός, ιδιαίτερα στην πολύ δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα μας. Είναι καθήκον μας να τους στηρίξουμε με έργα και να τους κάνουμε συμμέτοχους στην προσπάθεια ανόρθωσης της Ελλάδας. Γι’ αυτό σήμερα καταθέσαμε πρόταση νόμου με την οποία Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού αποκτούν τη δυνατότητα να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους στις βουλευτικές εκλογές. Με την πρόταση νόμου δίνεται η ευκαιρία στο....
αναπόσπαστο και ζωτικό τμήμα του Ελληνισμού που κατοικεί στο εξωτερικό να συνδιαμορφώνει την πορεία του τόπου».
Και βέβαια, η νουδούλα εξαπατά τους απόδημους Έλληνες (για να τους κολακεύσει και να βάλουν το χέρι στην τσέπη…), όπως εξαπατά και τους εν Ελλάδι ευρισκομένους. Η δε πρόταση νόμου, θα απορριφθεί μετά πολλών επαίνων και –για μια ακόμα φορά- θα παραπεμφθεί στις καλένδες. Διότι, το δικαίωμα ψήφου στους απόδημους Έλληνες –δικαίωμα που έχουν ακόμα και οι απόδημοι των ανατολικοευρωπαϊκών κρατών- είναι αιτία πολέμου για το τιμημένο κουκουέ, εφόσον είναι σιγουρότατο πως θα συγκεντρώσει μηδενικά ποσοστά μεταξύ των Ελλήνων της αλλοδαπής, τα οποία θα συμπαρασύρουν τα ποσοστά του κάτω από το εκλογικό μέτρο (3%) και θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Εφόσον δε, το… τιμημένο είναι αναπόσπαστο μέλος του συστήματος – και πιο συγκεκριμένα το μακρύ του χέρι-, μην περιμένετε από τους συστημικούς να γίνουν… κοψοχέρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών