Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Καθαρές θέσεις γεμάτες Ελλάδα και αλήθεια –που σπανίως ακούμε από εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού-, εξέφρασε ο γεωγραφικός αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο οποίος, με αφορμή τις συνεχείς τις τελευταίες δύο ημέρες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε στο Facebooκ τα εξής: «Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα...
και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!
 
Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα! 
 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ’ αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!! …Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!».

Κι όπως καταλαβαίνετε, με το που έγινε γνωστή η ανάρτηση, όλος ο τουρκοπροσκυνημένος ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτησή και την διαγραφή του από την ΝΔ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις της νουδούλας…

Σε κάθε περίπτωση εύγε του και να μην κάνει ούτε βήμα πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών