Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Δύναμη Εθνικής Αντίστασης και όχι… εκλογικό ποσοστό


Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η χώρα από πάσης απόψεως. Μετά την καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας από την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, έχουμε εδώ και 15 μήνες την μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία απέδειξε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνον ότι ήταν ψέματα όλα όσα είχαν προεκλογικά υποσχεθεί, αλλά και επιπλέον ότι είναι μία εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση.

Δεν θα αρχίσω με το ζήτημα της οικονομίας και τα όσα πραγματικά επιζήμια διαδραματίζονται στον τομέα αυτό για το μέλλον του Έθνους. Το θεωρώ δευτερεύον μπροστά στο....
λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα, το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις για εμάς είναι περισσότερο ζήτημα λαθρομετανάστευσης. Τα προβλήματα στο θέμα αυτό γίνονται κάθε ημέρα που περνά και περισσότερο έντονα και η προπαγάνδα του συστήματος δεν είναι αρκετή για να καθησυχάσει τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πραγματικά αγωνιά.
Τα δακρύβρεχτα και μελό ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών των “νταβατζήδων”, η επίσκεψη γνωστών σταρ του Χόλιγουντ και η επίσκεψη ακόμη και αυτού του ίδιου του Πάπα δεν είναι δυνατόν να καταργήσουν την θλιβερή και γεμάτη κινδύνους πραγματικότητα για την Πατρίδα μας.
Στον τομέα της οικονομίας, η περίφημη διαπραγμάτευση συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι θα επιβληθούν και άλλα σκληρά μέτρα στον Λαό και ότι οι υποσχέσεις για την ανάπτυξη που… έρχεται θα αποδειχθούν ένα ακόμη ψέμα της αριστεράς. Της αριστεράς, για την οποία ο γράφων, όταν ανέλαβε την εξουσία, είχε δώσει συνέντευξη και είχε δηλώσει ότι αρκεί ένας χρόνος διακυβερνήσεως από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξευτελιστεί ο κομμουνισμός. Γεγονός το οποίο συνέβη και οι μόνες δυνάμεις στις οποίες στηρίζεται σήμερα η συγκυβέρνηση είναι οι μάζες του πελατειακού κράτους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες στέκονται σταθερά στο πλευρό του.
Εις ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους. Το ΔΝΤ, το οποίο υπόσχεται ελάφρυνση του χρέους στην πραγματικότητα λέει λόγια του αέρα και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι η ίδια η δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία είπε ότι όταν το ΔΝΤ αναφέρεται σε ελάφρυνση δεν αναφέρεται σε “κούρεμα” του χρέους. Τι θέλουν δηλαδή; Θέλουν μία επιμήκυνση του χρέους, η οποία θα κρατήσει χρεωμένους και υπόδουλους στους παγκόσμιους τοκογλύφους τις επόμενες γενιές των Ελλήνων!
Όπως βαδίζουν τα πράγματα, για να υπάρξει μια εθνική οικονομία, θα χρειαστεί μία συντεταγμένη και με σκληρές διαπραγματεύσεις επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Αποτελεί μέγα ψεύδος ότι η αποχώρηση της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα για την Γερμανία και την οικονομία της Ευρώπης. Ο ίδιος ο επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Βερολίνου (DIW) Φέρνιναντ Φίχτνερ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αμφιβάλλω ότι οι θεσμοί  της νομισματικής ένωσης είναι τόσο σταθεροί, ώστε να αντέξουν την έξοδο ενός κράτους μέλους”Και ενώ δηλώνει αυτά ο κορυφαίος Γερμανός οικονομολόγος όλοι οι ενταύθα λακέδες του μνημονίου, οι οποίοι παριστάνουν τους έγκυρους οικονομικούς αναλυτές, ισχυρίζονται ότι η Ευρώπη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί με την επιστροφή στην δραχμή.
Η πολλή πιθανή στο μέλλον πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο ότι δεν θα φέρει στη χώρα μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην πραγματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι η εγγύηση ότι θα φύγει ο Τσίπρας, αλλά ότι θα επιστρέψει… 
Μέσα σε αυτό το πολιτικό κλίμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο δυνατή και επιβεβαιώνονται πλήρως οι προβλέψεις της και οι πολιτικές της εκτιμήσεις.
Και όσο για όλους αυτούς, που έχουν το θράσος για τους δικούς τους λόγους, διαφορετικούς ο καθένας, να θεωρούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… αποτυχημένη (!), όταν κυριολεκτικά έχει εναντίον της ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των κομμάτων και των “νταβατζήδων” των ΜΜΕ και παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τι να πει κανείς; Κάποτε οι κομματάρχες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εσιτίζοντο (διορισμοί, μίζες, θαλασσοδάνεια κ.λπ.)  από το κράτος, το οποίο και για αυτόν τον λόγο χρεωκόπησε, έλεγαν ότι η ψήφος στους εθνικιστές είναι “χαμένη ψήφος” γιατί δεν ήταν δυνατόν να πάρει 3% και να εκλέξει βουλευτές. Τώρα θεωρούν… χαμένη ψήφο και την ψήφο στο 7% και πλέον! 
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι χαμένη ψήφος είναι κάθε ψήφος που πηγαίνει στα κόμματα του εθνοκτόνου μνημονίου, ακόμη και σε αυτά που έχουν το θράσος να παρουσιάζονται τελευταία και σαν αντιμνημονιακά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιπλέον είναι η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, αντιπροσωπεύει την ψυχή του Έθνους και όχι ένα εκλογικό ποσοστό.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών