Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ» TOY ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Φίλος αναγνώστης, καλοπροαίρετος, μας έστειλε επιστολή στην οποία διαμαρτύρεται γιατί δεν ασχολούμεθα και πολύ με την αξιολόγηση, με την διαπραγμάτευση, με τα νέα μέτρα και τα λοιπά. Οφείλουμε μια απάντηση σ’ αυτόν, όπως και σε όποιον έχει παρόμοιες απορίες.

Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά την «αξιολόγηση», δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, ότι «αύριο», μεθαύριο. την επόμενη εβδομάδα, σε τρεις βδομάδες, σ’ έναν μήνα, κάποια στιγμή θα «κλείσει».

Δεν πιστεύουμε ότι γίνεται καμία διαπραγμάτευση! Και οι περί του αντιθέτου πληροφορίες,...
είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Τα νέα μέτρα –που θα ληφθούν στα πλαίσια του 3ου Μνημονίου- είναι προαποφασισμένα. Το μόνο θέμα συζήτησης –και όχι διαπραγμάτευσης!- των υπουργών της συγκυβέρνησης με τους εκπροσώπους των «δανειστών» (τοκογλύφων»), είναι κάποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες. Η δε καθυστέρηση που παρατηρείται, είναι τεχνητή κι όχι πραγματική. Είναι μια μικρή… χάρη που έχουν ζητήσει οι συριζοψεκασμένοι από τους διεθνείς αφεντάδες τους (κι αυτοί τους την έκαναν…), μπας και παραμυθιαστεί –για μια ακόμα φορά!- ο ελληνικός λαός, ότι η συγκυβέρνηση το… πάλεψε όσο μπορούσε –για το… καλό μας!- και στο τέλος έπεσε… ηρωικώς μαχόμενη! 

Τέλος, εις ότι αφορά τα νέα μέτρα, αποφεύγουμε να αναφερθούμε σ’ αυτά για να μην εξυπηρετήσουμε –άθελά μας βεβαίως- την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση. Και εξηγούμεθα: όλα αυτά τα δημοσιεύματα-κραυγές, ότι έρχεται η… συντέλεια του κόσμου, ότι προμηνύεται… ολοκληρωτική καταστροφή, ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πέσουν στα… 300 ευρώ, είναι μέρος του γνωστού, παλιού κόλπου. Σπέρνουν φήμες ότι ο κοσμάκης θα χάσει πολλά, ώστε να αισθανθεί… ανακουφισμένος γιατί γλίτωσε τα… χειρότερα, μόλις διαπιστώσει ότι τελικά δε θα χάσει και τόσα πολλά, όσα άκουγε και διάβαζε. Εμείς σε τέτοια παιχνίδια εντυπώσεων και στιγμιαίων «κλικ», δεν μπαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών