Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Η Χρυσή Αυγή στο ετήσιο μνημόσυνο των Δυνάμεων Καταδρομών στο Καβούρι Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με τον τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων Ελευθέριο Συναδινό, τον Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο και τον Ηλία Κασιδιάρη παρέστη στην καθιερωμένη τελετή μνήμης των Ηρώων των Δυνάμεων Καταδρομών στο Καβούρι Αττικής.

Δείτε ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρόν και θα καταλάβετε...

Με τους βετεράνους της Α’ Μοίρας Καταδρομών «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 1974» και την πολεμική τους σημαία



Με τον Ήρωα της Κύπρου Στρατηγό Ηλία Γλεντζέ που προξένησε τεράστιες απώλειες στους τούρκους κατά τις επιχειρήσεις της 31ΜΚ στον Πενταδάκτυλο



Με τον θρυλικό Διοικητή της Α’ Μοίρας Καταδρομών Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου που συνέτριψε τον Αττίλα στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας



Οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Έλληνες Καταδρομείς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία στα πεδία της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου κατά τον συμμοριτοπόλεμο και στην Κύπρο ενάντια στον τούρκο εισβολέα.



Εκατοντάδες Έλληνες Καταδρομείς και Αξιωματικοί έδωσαν το παρόν στη σεμνή τελετή, από την οποία απουσίασαν ασφαλώς όλοι οι εκπρόσωποι του προδοτικού κατεστημένου (Καμμένος και λοιποί πατριδοκάπηλοι).



Το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από όλους τους παριστάμενους. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη πολιτική δύναμη που τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς όλα τα στελέχη μας έχουν υπηρετήσει ευόρκως και ευδοκίμως σε αυτές, σε αντίθεση με τα κομματικά ανδρείκελα του κατεστημένου.



Το Ηρώο των Ελλήνων Καταδρομέων: Γράμμος - Βίτσι - Κύπρος





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών