Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 15, 2016

ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΚΟΥΛΗ… ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ!

theodorikakos_gpo_aftodioikisi
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την… παράδοση της κατάληψης επίκαιρων θέσεων μέσα στο σύστημα, από πρώην κνίτες, συνεχίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ιδιοκτήτης της εταίρας δημοσκοπήσεων GPO. Ο οποίος, δεν ήταν απλά και μόνον πρώην κνίτης, αλλά αρχικνίτης (Γ.Γ. του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ), εν συνεχεία υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.
Αυτή την εποχή, σύμφωνα με....
δημοσίευμα του Olympia.gr, ο παλιός αρχικνίτης «είναι ο στενός συνεργάτης και πολιτικός μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «έχει αναλάβει να φέρει τους Σημιτικούς και τους Ποταμίσιους στη ΝΔ του Μητσοτάκη».
Να τον χαίρονται τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της ψοφοδεξιάς νουδούλας (σκάσε Μπουμπούκο!), που –για μια ακόμα φορά- πιπιλάνε την καραμέλα «όλοι μαζί να διώξουμε την αριστερά από την εξουσία και μετά… βλέπουμε»!
Ρε ουστ!
(ΥΓ) 1: Ευχόμεθα στον πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκο, μια ημέρα να γίνει και… πρωθυπουργάρα! Και γιατί όχι; Εδώ έγινε ο mister Tsipras, που ήτανε σκέτος κνίτης, να μη γίνει ετούτος που ήτανε και κοτζάμ Γενικός Γραμματέας;
(ΥΓ) 2: Μπορεί να γίνει… εναλλακτικά και αρχιτραπεζίτης, στη θέση του επίσης πρώην κνίτη και γιού του Γραμματέα του ΕΑΜ Φθιώτιδας, Στουρνάρα!
(ΥΓ) 3: Όπως και να’ χει το πράμα, οφείλουμε να το… παραδεχθούμε: όποιος ξεκινάει από την ΚΝΕ, μπορεί να φτάσει παντού! Εκτός από… πλανητάρχης – ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών