Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

Για το νέο αίσχος της “Καθημερινής” θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;


Για το νέο αίσχος της “Καθημερινής” θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;

Γνωστή η χυδαιότητα του σκιτσογράφου της “Καθημερινής” Δημήτρη Χαντζόπουλου απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συνεχίζοντας την παράδοση της φαιδρότητας, την οποία παλαιότερα εξασκούσε στα “Νέα”, ο τύπος αυτός για πολλοστή φορά προσβάλλει όχι μόνο όσους πλαισιώνουν άμεσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της.
Αυτή την φορά, μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχει την... τιμητική του και το ΕΛΑΜ, λόγω προφανώς της πρόσφατης εκλογικής του επιτυχίας στην Κύπρο. Για μια ακόμη φορά οι....
Χρυσαυγίτες (και οι Ελαμίτες πλέον) παρομοιάζονται με χιμπαντζήδες, προσβάλλοντας έτσι ευθέως την προσωπικότητα όλων όσοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν αυτό που δεν αρέσει στον συγκεκριμένο σκιτσογράφο και τα αφεντικά του. Εννοείται, φυσικά, ότι σ' αυτή την περίπτωση κανείς δεν θα εγκαλέσει τον Χαντζόπουλο για ρατσισμό, υποβάθμιση της ανθρώπινης ιδιότητας, εξευτελισμό της προσωπικότητας, προπαγάνδιση μίσους, μισαλλοδοξία κ.τ.λ.
Αυτά ισχύουν ως αρνητικές ιδιότητες και προσάπτονται μόνο στους Χρυσαυγίτες, όταν οι απόψεις τους δεν συνάδουν με τα όσα πρεσβεύει η “πολιτική ορθότητα”! Όταν όμως είναι Χρυσαυγίτες αυτοί οι οποίοι λοιδορούνται, κακοχαρακτηρίζονται και στοχοποιούνται ανοιχτά μέχρι και με ανοιχτές απειλές δολοφονίας, εκεί ισχύει απλώς “η κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα Ελεύθερη Έκφραση της οποιαδήποτε άποψης”. Δεν ξέρουμε ποια είναι η εσωτερική ψυχική κατάσταση του Χαντζόπουλου, ο οποίος έχει μια ανεξήγητη εμμονή παρομοίωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με χιμπαντζήδες. Αυτή, όμως, η χρόνια σκιτσογραφική ενασχόλησή του με χιμπαντζήδες, μαϊμούδες, γορίλες, ουρακοτάγκους, ίσως να υποδηλώνει άλλου είδους καταστάσεις, για τις οποίες προφανώς και δεν είμαστε αρμόδιοι να τις εξηγήσουμε, ούτε να τις επιλύσουμε.
Από την μεριά μας, πάντως, και έχοντας υπόψιν ότι ακόμη και αισχρή συκοφαντία απέναντί μας από ένα συστημικό έντυπο και έναν υπάλληλό του που δεν κάνει κάτι άλλο από το να ζωγραφίζει, είναι κάτι που δείχνει τον ξεκάθαρο αντισυστημικό χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα θέλαμε πολύ να του στείλουμε ένα τσαμπί με μπανάνες...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών