Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

ΣΟΒΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;

AXIS_AFISSA_MGRAMMATA-061212
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο Ελληνικός λαός έχει γίνει δεσμώτης των βρωμόπαιδων της πολιτικής, και αναφέρομαι σε συγκεκριμένους αρχηγίσκους, όπου μπροστά στην ιδιοτέλεια που διακατέχει τόσο αυτούς όσο και τα κομματικά τους όργανα, δεν υπολογίζουν τίποτε. Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη βουλή, εκτός του κ. Μητσοτάκη που σήκωσε αντιμνημονιακό μπαϊράκι, δεν έλειψαν και οι αναφορές στα μαύρα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου από πλευράς πρωθυπουργού. Στην δευτερολογία του ο κ. Τσίπρας και συγκεκριμένα προς το τέλος της ομιλίας του ανέφερε μεταξύ άλλων: «κάποιοι στο παρελθόν κατηγόρησαν για προδοσία την αριστερά, και θυμάστε τι συνέβη..». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην έναρξη του β΄ κομμουνιστικού κύκλου, το 1946, που στοίχησαν τη ζωή σε....
χιλιάδες απλών πατριωτών που εναντιώθηκαν στις ορέξεις των νοσηρών εγκεφάλων της αριστεράς. Οπότε μόνο σαν απειλή θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό που ξεστόμισε ο κ. Τσίπρας. Πριν αναφερθώ στο θέμα της πρωθυπουργικής απειλής,  θα κάνουμε μία μικρή αναφορά στα γεγονότα του 1946. Οι κατ’ επίφαση αντάρτες του Θ. Κλάρα ( Α. Βελουχιώτης) προσπαθούσαν να εντάξουν στις τάξεις τους όλο και περισσότερους Έλληνες. Όσοι εξ αυτών αντιστέκονταν, τους περίμενε μαρτυρική θανάτωση., είτε με κονσερβοκούτι, είτε με τσεκούρι, είτε με μαχαίρι. Οι μόνοι εκ των πατριωτών που έφερναν οπλισμό ήταν μόνο τα παλληκάρια του Ν. Ζέρβα, αλλά και αυτά δεν είχαν τη δυνατότητα να ενεργήσουν σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι κομμουνιστές να μην έχουν αφήσει στην κυριολεξία πέτρα πάνω στην πέτρα. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι έσφαζαν αδιακρίτως ηλικίας και φύλλου και μάλιστα Αμάχους. Από εκεί καταλαβαίνεται  τι αιμοσταγείς και εκφυλισμένους θρασύδειλους είχε να αντιμετωπίσει ο Άοπλος Ελληνικός λαός. Επίσης να κάνουμε γνωστό ότι, από το 1946 άρχισε η επάνδρωση του Ελληνικού στρατού, με νεαρά κυρίως άτομα και τα οποία στερούνταν πολεμικής πείρας. Τα «παλληκάρια» του Κλάρα είχαν έξι χρόνια που πολεμούσαν στα βουνά. Η μάχη ήταν άνιση και χάθηκε πράγματι ο ανθός της Ελληνικής νεολαίας στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Με τη βοήθεια του Θεού και το σθένος των Ελλήνων πατριωτών, με τεράστιο τίμημα, οι κομμουνιστές κατατροπώθηκαν.  Τα πράγματα σήμερα κ. Τσίπρα, αφού τόσο πολύ θέλετε να επαναλάβετε τα γεγονότα του τότε, έχουν πάρει διαφορετική τροπή. Μιλάμε πλέον επί ίσοις όροις και όχι αγώνα ενόπλων έναντι αμάχων όπως τότε. Σήμερα ο Ελληνικός λαός έχει να αντιμετωπίσει τους αριστερούς του φραπέ και των ατέρμονων συζητήσεων για την ανολοκλήρωτη επανάσταση. Εξάλλου θα είναι μία καλή ευκαιρία να ξαναγραφτούν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη οι λέξεις ΓΡΑΜΜΟΣ και ΒΙΤΣΙ……..
Καμιά απειλή και από κανέναν ελεεινό πολιτικάντη του τόπου μας δεν πρόκειται ποτέ να πάρει σάρκα και οστά.  Οι απειλές είναι για τους αφελείς, ό,τι είναι οι αστραπές και τα μπουμπουνητά για τα μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών