Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2016

Ο Χ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

giannaras
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα, σχεδόν, ολόκληρο κοινοβούλιο συντάσσεται  και ανοίγει πυρ ομαδόν κατά του Έθνους και της Πατρίδας μας. Ποτέ άλλοτε η Ελλάς δεν είχε τόσους, κατ’ επίφαση, Έλληνες να την διοικούν και να στρέφονται εναντίον της με τον χειρότερο τρόπο. Δεν είναι μόνο ο σύριζα που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή εξοντωτικά για το λαό μέτρα, αλλά είναι και οι λοιποί του «συνταγματικού» τόξου που δίδουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση. Αν μη τι άλλο, όταν συζητούνται τα επαίσχυντα μέτρα στην ολομέλεια, δεν ακούμε παρά μόνο κατηγορίες μέσω ρητορικών κορόνων και όλα αυτά για το θεαθήναι. Ούτε η....
αξιωματική- τρομάρα της- αντιπολίτευση, ούτε οι ποτάμηδες, ούτε οι κεντρώοι, ούτε οι δημοκρατική συμπαράταξη, έχουν να επιδείξουν προτάσεις εξόδου από την κρίση, πάρα μόνο κατάρες. Προτάσεις αληθινές και ρηξικέλευθες μόνο από χείλη Εθνικιστών ακούς, και μας βρίζουν και από πάνω.  Αλλά με κατάρες και αφορισμούς κανένας Τσίπρας και καμία κυβέρνηση δεν εξοβελίζονται από την εξουσία, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανθρώπινη παρέμβαση. Οπότε, μόνο ως βοήθεια για την παραμονή του Τσίπρα στην εξουσία είναι οι δήθεν φωνασκούσες «δημοκρατικές» φωνές εντός της ολομέλειας και όχι μόνο. Όλοι οι παραπάνω, έχουν ξεβρακωθεί πλήρως στα μάτια του Ελληνικού λαού, αλλά δεν το έχουν ακόμη πάρει χαμπάρι. Οι θέσεις τους είναι πολύ ψηλά ώστε να αφουγκρασθούν τον παλμό της κοινωνίας. Έχουν πολύ ψηλά τη μύτη τους οι πολιτικάντηδες του συστήματος, αδυνατώντας να καταλάβουν ότι έρχεται τσουνάμι λαϊκής οργής. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς οι χρυσαυγίτες, αλλά άρχισαν εμμέσως να το κελαηδούν και οι αντίπαλοί μας. Ένας εκ των σημαινόντων υβριστών μας, ο κ. Γιανναράς, έγραψε προχθές μεταξύ άλλων, στην καθεστωτική «Καθημερινή»: «Aνεχόμαστε να μας αποκοιμίζουν ο κ. Aλέξης, ο κ. Kυριάκος, η κ. Φώφη –με ρητορείες για διαχειριστικά μερεμέτια και «βελτιώσεις»–, δεν διανοούνται να καταθέσουν προτάσεις για μεταρρυθμιστικές τομές, τόλμη και επιτελικό σχεδιασμό για ριζική, αξιοκρατική αναδιάρθρωση του δημόσιου βίου./ Έτσι όμως, άθελά τους, μας υποδείχνουν (δηλαδή μας προσφέρουν το κριτήριο) τι να ψηφίσουμε: Mόνο όποιον επιδείξει στρατηγικό σχεδιασμό ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων. Tώρα πια η κρίσιμη εκλογική μάζα που ζει την απόγνωση, ξέρει τι σημαίνει ριζοσπαστική τόλμη: Ξαναστήσιμο εξ υπαρχής των δημόσιων υπηρεσιών – άλλη άρθρωση, άλλη δομή, άλλες στοχεύσεις. Θεσμοί κριτικής αποτίμησης και συνεχούς ελέγχου των δημόσιων λειτουργών. Aξιοκρατία παντού, ασυμβίβαστη με οποιαδήποτε εξουσιαστική αυθαιρεσία./ H ατολμία και οπισθοδρομικότητα Tσίπρα, Kυριάκου, Φώφης δρομολογούν την ψήφο μας.».
Ο κ. Γιανναράς έγραψε, εμμέσως, ότι ψήφο θα λάβει το κόμμα που έχει επιδείξει: ριζοσπαστική τόλμη, μεταρρυθμιστικές τομές, στρατηγικό σχεδιασμό, αξιοκρατία, αδιαλλαξία με την διαφθορά. Δυστυχώς για το κοινοβούλιο και ευτυχώς για την Ελλάς, αυτά τα προνόμια συναντώνται μόνο στις τάξεις αυτών που απαρτίζουν την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, με τους ακολουθούντες αυτής να είναι έτοιμοι για όλα. Όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, προφασίζονται αυτά που προβάλλει ο κ. Γιανναράς, αλλά κανένα εξ αυτών των κομμάτων δεν είναι σε θέση να αποδείξει τα προφασιζόμενα. Αποδείξεις και στοιχεία αυτών υπάρχουν μόνο στους κόλπους της Χρυσής Αυγής καθώς το τετράχρονο κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό της έργο, είναι γεμάτο από αλήθειες που πονάνε, και αυτό άρχισε σιγά-σιγά να το αντιλαμβάνεται ο Ελληνικός λαός παρ’ όλες τις εις βάρος μας διώξεις. Δεν είναι εξάλλου τυχαία η ρήση : «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς». Όντως κ. Γιανναρά, η ατολμία και η οπισθοδρομικότητα, δείχνουν και κατευθύνουν την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών