Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Μέχρι και εφημερίδα στα αραβικά έβγαλαν οι ανθέλληνες για τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαντέψτε πού βρήκαν τα λεφτά για να βγάλουν την εφημερίδα. Μετά κοιτάξτε την τσέπη σας.

Η μόνιμη διδάσκουσα τον αντιεθνικισμό, την πολυπολιτισμικότητα, τον «αντιρατσισμό» και την προβολή κάθε ανθελληνικού στοιχείου «Εφημερίδα των Συντακτών», δεν έχασε την ευκαιρία να προβεί στην διαφήμιση μιας ακόμη αντεθνικά δρώντας ομαδούλας, η οποία με προφανώς μπόλικο χρήμα στη διάθεσή της μπορεί και τυπώνει χιλιάδες έντυπα, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αραβικά.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τα εξής: «Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν από τη επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης μία εφημερίδα γραμμένη...
στα αραβικά διανεμήθηκε στον καταυλισμό.
Η εφημερίδα προειδοποιεί τους πρόσφυγες να μην πάνε στα "hot spots" όπως τους προτρέπει η κυβέρνηση, μιλά για την Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας αλλά και της αλληλεγγύης, ενώ καταφέρεται κατά της Ευρώπης για την αντιμετώπισή της στο προσφυγικό. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για την 8σέλιδη εφημερίδα «ΑΠΑΤΡΙΣ», η ύλη της οποίας είναι:
  • Η Ευρώπη θέλει μόνο τα εργατικά χέρια που χρειάζεται
  • Τα συρματοπλέγματα της Ειδομένης είναι το αληθινό πρόσωπο της Ειδομένης
  • Κανένας μόνος
  • Hot spots: Μακριά από τα μάτια του κόσμου
  • Η Βαλκανική οδός
  • Οι εργασιακές συνθήκες στην Ελλάδα
  • Σαναά Ταλέμπ
  • Καλωσήρθατε στην Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας αλλά και της αλληλεγγύης
Σύμφωνα με το σάιτ της εφημερίδας η αραβόφωνη «ΑΠΑΤΡΙΣ» κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη σε 15.000 φύλλα: «Η Άπατρις είναι πανελλαδική εφημερίδα δρόμου που εκδίδεται μέσω του οριζόντιου συντονισμού επτά συντακτικών ομάδων κατανεμημένων γεωγραφικά σε όλη τη χώρα. Το μοντέλο οργάνωσης των ομάδων είναι βασισμένο στην αποκέντρωση, τη συνεργασία και την ισοτιμία των συντακτικών ομάδων στα πλαίσια μιας πανελλαδικής κοινότητας με κοινό στόχο την έκδοση της εφημερίδας αλλά και ποικιλόμορφες τοπικές παρεμβάσεις» αναφέρεται στην παρουσίαση της εφημερίδας».

Έχουμε, λοιπόν, την παραγωγή και τη διανομή ενός εντύπου στον σημαντικό αριθμό των 15.000 φύλλων. Έντυπο το οποίο μοιράζεται δωρεάν και στην ελληνική και στην αραβική εκδοχή του. Το ερώτημα το οποίο αυτόματα τίθεται είναι πού βρέθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται για την έκδοση αυτού του εντύπου. Χρήματα τα οποία φυσικά δεν είναι καθόλου λίγα. Να υποθέσουμε ότι μια ακόμη υπόθεση χρηματοδοτούμενης ΜΚΟ ισχύει σ΄αυτή την περίπτωση;

Ή μήπως κάτι ακόμη πιο σκοτεινό; Η φυλλάδα των Συντακτών μπορεί να διαφημίζει το ρυπαρό αυτό έντυπο, με την απαίσια συμβολική ονομασία, για προφανείς «συντροφικούς» λόγους, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού: ποιοι και για ποιο λόγο χρησιμοποιούν το έντυπο αυτό το οποίο έχει ξεκάθαρη ανθελληνική και υπέρ των λαθρομεταναστών στάση; Αν πρόκειται για χρήματα του Ελληνικού Λαού, τα οποία μέσα από δαιδαλώδεις διαδικασίες καταλήγουν στα χέρια αετονύχηδων, με το πρόσχημα των ΜΚΟ, είναι ολοφάνερο ότι αυτομάτως γεννιούνται πολλών ειδών ερωτήματα.

Επειδή οι «αλληλέγγυοι» είναι «φραγκοφονιάδες» που απεχθάνονται την εργασία, ας ερευνηθεί επιτέλους από πού προκύπτουν οι πόροι για την έκδοση χιλιάδων αντίτυπων αυτού του εντύπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Ο Ελληνικός Λαός, που υποφέρει, δεν μπορεί να πληρώνει για να παριστάνουν κάποιοι, εκ του ασφαλούς, τους «αλληλέγγυους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών