Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

ΧΑΙΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

syntagma-7-300x336

Χαίρε αριστερή δημοκρατία του ψεύδους, της υποκρισίας και των φρούδων ελπίδων!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία της κίβδηλης επανάστασης και της λεκτικής αποπλάνησης!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία θεραπαινίδα των συγχρόνων αποικιοκρατών, πειθήνιο όργανο εσύ, των κεκαλυμμένων εχθρών του βασανισμένου Τόπου μας! 
Χαίρε αριστερή δημοκρατία που δεν διστάζεις να ανοίξεις τα κεφάλια των χθεσινών σου συντρόφων και να βάψεις την άσφαλτο με το αίμα αυτών που ανδρώθηκες μαζί τους στ’ αμφιθέατρα και στις λεωφόρους!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία που επιδίδεσαι σ’ μια ατέρμονη «αιδοιολειξία» της Εξουσίας, στηρίζοντας τα λυγισμένα γόνατά σου πάνω στον σβέρκο του εξουθενωμένου και απελπισμένου Λαού!
Ούτε ιερό, ούτε όσιο αγαπητοί μου, έχει αυτή η κυβέρνηση. Ούτε ηθικούς ενδοιασμούς, ούτε συνειδησιακές αναστολές.  Πάντα υποστηρίζαμε ότι....
η αριστερά διεθνώς πάσχει από το σύνδρομο του Κρόνου, δηλαδή να «τρώει τα παιδιά της».
Παλαιά και φίλια τακτική που εφαρμόστηκε από τους διαφόρους ηγέτες και καθοδηγητές της λεγόμενης κοινωνικής επανάστασης και της δικτατορίας του προλεταριάτου. Από τον Στάλιν, τον Ζαχαριάδη, τον Πόλ Πότ και τον Τσαουσέσκου, έως τον Τσίπρα, τους Πολάκηδες και τους Σκουρλέτηδες η εξόντωση των ανταγωνιστών του αυτού πολιτικού χώρου, θεωρείται πρακτική μείζονος σημασίας από αυτή της εξόντωσης των ιδεολογικών αντιπάλων.  
Άγρια επίθεση λοιπόν των ΜΑΤ στο μπλοκ της ΛΑΕ που συμμετείχε στη μεγάλη κινητοποίηση του Συντάγματος  κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα στελέχη και μέλη που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Με πρόσχημα τον κίνδυνο των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών που άλλες φορές τους αφήνουν να δρουν ανενόχλητοι πυρπολώντας και καταστρέφοντας οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν ασκώντας ακραία βία στο μπλοκ των διασπαστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι προκειμένου να μην παρεξηγηθούμε.  Όχι φυσικά πως θεωρούμε ότι τα μπλόκ των Λαφαζάνηδων και των υπολοίπων εξωκοινοβουλευτικών δεν σχετίζονται με τους βανδάλους και θρασύδειλους καταστροφείς, τους γνωστούς κουκουλοφόρους. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό χρησιμοποιήθηκε ως αιτιολογία. Για το ότι οι «σύντροφοι» δέχθηκαν επίθεση και έφαγαν «σφαλιάρες» καθοδηγούμενες από τους πρώην «συντρόφους» τους, ειλικρινά δεν μας καίγεται καρφί, διότι και αυτοί να ήταν στα εξουσιαστικά έδρανα θα έπρατταν ακριβώς το ίδιο, ίσως και χειρότερο προκειμένου να καταστείλουν τη φωνή της αγανάκτησης και αντίδρασης. Σκοπός του παρόντος κειμένου είναι να καταδείξουμε το πόσο αδίστακτοι, χυδαίοι και ανήθικοι, είναι αυτοί που κρατούν τα ηνία της Χώρας. Και εκτός από όλα αυτά είναι και απίστευτα αναίσχυντοι και ξετσίπωτοι, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια εμπαιγμού και χλευασμού του Ελληνικού Λαού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση προετοιμάζοντας φυσικά το έδαφος για να χρεωθεί το επεισόδιο στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είναι απόλυτα βέβαιο ότι έδρασαν κατόπιν άνωθεν εντολής.
Μπορείτε ειλικρινά να συλλάβετε το αντεστραμμένο μεγαλείο, της διεστραμμένης προσπάθειας εκτροπής του νοηματικού και σημασιολογικού περιεχομένου αυτού του συμβάντος;;; Είναι ακριβώς το ίδιο με το να γρονθοκοπώ κάποιον με το αριστερό μου χέρι και το δεξί μου χέρι να με επικρίνει.
Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει η Πατρίδα μας κυβερνάται όχι απλά από ένα δικτατορικό, απολυταρχικό καθεστώς, αλλά από ένα άθλιο δικτατορικό απολυταρχικό καθεστώς.
Από μια κυβέρνηση που ξεπερνά σε ανθελληνισμό και δουλικότητα τις προηγούμενες αστικές και που η παραμονή της στην εξουσία μετατρέπει την καθημερινότητα των Πολιτών σ έναν φρικτό εφιάλτη.
Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης, ήταν ότι όταν επιτέθηκαν τα ΜΑΤ, ο κύριος Στρατούλης δεν αναφώνησε «Βοήθεια! Μας σκοτώνει η Χρυσή Αυγή!». Όπως και να γίνει αποτελεί και αυτό μια ελάχιστη πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών