Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

ΦΡΙΚΗ... Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και σταύρωσαν εφήβους στη Ράκκα... Νέες απειλές κατά της Δύσης


Τζιχαντιστές στην Ράκκα σταύρωσαν και αποκεφάλισαν έφηβους, προαναγγέλλουν νέες επιθέσεις με παιδιά - στρατιώτες

Στην κατεχόμενη ισλαμιστική πλέον Ράκκα η τρομοκρατική οργάνωση ISIS εκτέλεσε και σταύρωσε 2 άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της διεθνούς αντιτρομοκρατικής συμμαχίας.
Τους εκτέλεσαν εξ επαφής με όπλα κουκουλοφόροι με στρατιωτικές στολές παραλλαγής. Τους σταύρωσαν σε...
πρόχειρα ικριώματα από σιδερένια λοστάρια ενώ τα θύματα έφεραν και το κατηγορητήριο σε χαρτόνια που το είχαν προσαρμόσει επάνω τους.

Τα θύματα φέρουν πορτοκαλί στολές και έχουν μπανταρισμένα τα μάτια. Η εκτέλεση έγινε δημόσια σε κεντρικό σημείο και τη νομιμοποίησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου. Προηγήθηκε κατά τα φαινόμενα σαριακού τύπου δίκη συνοπτικών διαδικασιών.

Αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατασκόπους
Για ακόμα μια φορά οι τζιχαντιστές έδειξαν το φρικτό τους πρόσωπο, αποκεφαλίζοντας τέσσερις έφηβους, με την κατηγορία ότι κατασκόπευαν το Ισλαμικό Κράτος. Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τους τέσσερις έφηβους σε χαλάσματα κτιρίου στην πόλη Ράκκα της Συρίας και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που προκαλούν σοκ. Όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, οι τέσσερις νεαροί μετέδιδαν πληροφορίες εκτός χώρας, φανερώνοντας στρατηγικά σημεία στα οποία κρύβονταν οι στρατιωτικές δυνάμεις και ο οπλισμός.

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος βλέπει το φως της δημοσιότητας, προειδοποιώντας για περισσότερες επιθέσεις. Στο ανατριχιαστικό βίντεο των τζιχαντιστών παιδιά - στρατιώτες τραγουδούν ένα τραγούδι με απειλές για νέες επιθέσεις στη Δύση. Μια ομάδα παιδιών ντυμένα με στρατιωτικές στολές τραγουδούν τα φριχτά σχέδια της τρομοκρατικής ομάδας.

«Χορηγήσατε στον εαυτό σας το δικαίωμα να μας σφάξετε στο όνομα της λεγόμενης πολύτιμης ελευθερίας σας. Τα εμπορεύματά σας, η ζωή σας, τίποτα από αυτά δεν είναι ιερό για εμάς. Το αίμα σας θα χυθεί για τα ειδεχθή εγκλήματά σας», αναφέρεται μέσα στο ανατριχιαστικό τραγούδι που είναι γραμμένο στα γαλλικά και τραγουδούν τα παιδιά - στρατιώτες την ώρα που κρατούν στα χέρια τους όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών