Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

Έφθασε η ευλογημένη στιγμή... Σήμερα το ΕΛΑΜ, οι Εθνικιστές της Κύπρου μπαίνουν στη Βουλή


Έφθασε η μεγάλη ώρα: Το Ε.ΛΑ.Μ. μπαίνει πανηγυρικά στη Βουλή!

Επιτέλους έφθασε η Μεγάλη Αγία ώρα κι΄η Ευλογημένη Στιγμή, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - Ε.ΛΑ.Μ ΜΠΑΙΝΕΙ μεθαύριο την Κυριακή πανηγυρικά στο Ελληνοκυπριακό κοινοβούλιο, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, από της Ιδρύσεως του το 2008.

Μπαίνει Επάξια στη βουλή γιατί το Αξίζει πραγματικά και που θα εκλέξει τουλάχιστον τρεις Άξιους βουλευτές με καθαρά τα χέρια, Πατριώτες και Εκτιμητέα πρόσωπα από την κοινωνία μας, χωρίς βαρίδια και ενοχές, με,....
καθαρό ποινικό μητρώο και πάνω απ' όλα είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για το καλό του συνόλου ολόκληρου του Λαού μας και της Πατρίδας μας.
Ο καθ' όλα Άξιος μα και Πατριώτης Εθνικιστής Πρόεδρος του Κινήματος μας, ο κ. Χρίστος Χρίστου είναι πανέτοιμος να προωθήσει το εύστοχο και βαρύ πρόγραμμα του, στηριζόμενος από τους Πανάξιους βουλευτές του, αλλά και από την βάση του Κινήματος Ε.ΛΑ.Μ προώθηση σχεδίων ανάκαμψης και της οικονομίας που ταλανίζει όλους μας, αλλά και οι πολύ σωστές του θέσεις στο Εθνικό θέμα.
Δηλώνουμε όλοι παρόντες λοιπόν, δίπλα του και η φωνή μας θα είναι φωνή δυνατή και βροντερή, για να ανατρέψουμε την σημερινή δεινή κατάσταση που μας έφεραν σκόπιμα τα τέσσερα καταστροφικά Μνημονιακά κόμματα, Δησύ, Ακέλ, Δήκο και Εδέκ ΟΧΙ στο χείλος του γκρεμού, αλλά μέσα στον βαθύ και σκοτεινό γκρεμό.
Έχουμε λοιπόν Κύπριε ψηφοφόρε, ελπίδες να βγούμε από τον βαθύ γκρεμό από τις Πατριωτικές δυνάμεις του Ε.ΛΑ.Μ που εργάζονται ασταμάτητα για το καλό της Πατρίδας και του λαού μας και ΟΧΙ για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα της μοιρασιάς του πλούτου μας, για να έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό από τα δεδουλευμένα μας, όπως των ηγετίσκων των τεσσάρων συνεταιρικών και συνεργαζομένων κομμάτων του Δησακέλ- Δήκο και Εδέκ.
Μαύρο λοιπόν στα τέσσερα αυτά κόμματα της διαφθοράς, του εμπαιγμού, των μιζών, της focus, της Δ.Δ.Ο. του Μνημονίου, των εκποιήσεων, του βαθέως κράτους ή του παρακράτους, που μετέτρεψαν την Κύπρο μας από ευημερούσα σε ζούγκλα. Μαύρο στο Δησακέλ που προωθούν λύση κατάλυσης της Δημοκρατίας μας και υποδούλωση της Πατρίδας και του λαού μας στους Νεότουρκους- Νεοοθωμανούς αιμοβόρους σουλτάνους. Τα λεφτά από το εξωτερικό πολλά για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Κύπριε ψηφοφόρε,
Η ψήφος σου μετρά αρνητικά στην αποχή ή στο λευκό και άκυρο και στηρίζεις το κατεστημένο και τους δίνεις δύναμη να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Δες τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στα μάτια κι' αποφάσισε. Καταλαβαίνω την οργή και Αγανάκτηση σου, γιατί είναι και δική μου οργή και Αγανάκτηση.
Δώστε όλοι λοιπόν την Τιμημένη ψήφο σας μεθαύριο Κυριακή στο Ε.ΛΑ.Μ για να δούμε ΚΑΘΑΡΑ την Ανατολή του Ηλίου στην Πατρίδα μας και φως στο Ορίζοντα.
Η ΝΙΚΗ δεν θα είναι μόνον του Ε.ΛΑ.Μ, αλλά ολόκληρου του Κυπριακού Ελληνισμού, και δικαιούμαστε όλοι μαζί χέρι-χέρι να πανηγυρίσουμε.
Εμείς δεν λέμε ψέματα στον λαό με τα πολλά "δεσμεύομαι", αλλά τα λόγια τα κάνουμε πράξη και θεμελιώνουμε έργα λαμπρά.
ΕΛΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών