Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Κυνική ομολογία συριζαίων: «Θλιβερό προτεκτοράτο ξένων επικυρίαρχων η Ελλάδα!»


Κυνική ομολογία συριζαίων: «Θλιβερό προτεκτοράτο ξένων επικυρίαρχων η Ελλάδα!»

Αποκαλυπτικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το ρεπορτάζ της συστημικής Real News. Ειδικότερα, γνωστοί και μη εξαιρετέοι παράγοντες  της συγκυβέρνησης όπως οι Βούτσης, Σκουρλέτης και Φίλης δήθεν ανθίστανται και διαμαρτύρονται για τα μνημονιακά μέτρα που τους επιβάλλονται ανεξαιρέτως σε όλες τις πτυχές της δημόσιας διοίκησης και λειτουργίας της χώρας.
Σύμφωνα με την κυνική τους ομολογία και σε πλήρη συνάρτηση με όλα όσα σταθερά δηλώνει και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα δεν αποτελεί ένα ανεξάρτητο, ελεύθερο και αυτόβουλο κράτος αλλά ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.
Για του λόγου τ’ αληθές, η δήλωση Σκουρλέτη είναι ξεκάθαρη και επιβεβαιώνει με τρόπο τραγικό όλα τα παραπάνω στον υπερθετικό βαθμό: «Δεν μπορεί να...
έχουν γνώμη ακόμη και τι νομοσχέδια θα φέρουμε στην παιδεία». Συμφωνούμε απόλυτα. Η επιμόρφωση και η διαπαιδαγώγηση των νέων Ελλήνων αποτελεί αποκλειστικά ζήτημα του ελληνικού κράτος και ουδενός άλλου. Ωστόσο, ανακύπτει αβίαστα ένα θεμελιώδες ερώτημα.
Τι ακριβώς πράττουν οι σημερινοί κυβερνώντες προς ανατροπή αυτής της αισχρής, εθνομηδενιστικής, απαράδεκτης και σαρωτικής κατάστασης; Τι πράττουν προς την χάραξη μιας ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής προς όφελος της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών; Η απάντηση είναι απλή και αυταπόδεικτη: Απολύτως τίποτε!
«Μοιραίοι και άβουλοι», δουλικοί και ανίκανοι υπογράφουν άθλιες διατάξεις και νομοθετήματα τα οποία εκχωρούν και δεσμεύουν ολόκληρη την Χώρα και ασφαλώς τις επόμενες γενιές. Τελευταία πράξη του δράματος, το τρίτο μνημόνιο και η παραχώρηση κυριολεκτικά του συνόλου των εθνικών δομών σε ξένους για 99 ολόκληρα έτη! Υπερψηφίζουν αναφανδόν οτιδήποτε αντιτίθεται στο εθνικό συμφέρον. Εάν αυτό δεν αποτελεί εθνική προδοσία και πολιτική αλητεία, τότε τι ακριβώς είναι;
Hθικό δίδαγμα: Καμμία εμπιστοσύνη στους εθελόδουλους πολιτικούς ταγούς που εξουσιάζουν με τρόπο αισχρό και καταπιεστικό την σύγχρονη Ελλάδα. Έχουν άπαντες δώσει δείγματα γραφής και τα αποτελέσματα τα βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους οι Έλληνες πολίτες.
Στην αντίπερα όχθη παραμένουν μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι σε πείσμα των ζοφερών καιρών εξακολουθούν να αγωνίζονται για την απεμπλοκή της ελληνικής Πατρίδας από τα δεσμά όλων όσων επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και θέτουν σε μέγιστο κίνδυνο την κοινωνική και εθνική μας ασφάλεια. Κραυγάζοντας ρητά, κατηγορηματικά, υπεύθυνα και μαχητικά πρός πάσα κατεύθυνση πώς: H Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών