Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Αλβανοί κατσαπλιάδες λήστευαν, βασάνιζαν και συνεργαζόντουσαν με τους εγχώριους «αναρχικούς»


Αλβανοί κατσαπλιάδες λήστευαν, βασάνιζαν και συνεργαζόντουσαν με τους εγχώριους «αναρχικούς»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αγαστή συνεργασία των παρακρατικών "αναρχικών" με τους εισερχόμενους εγκληματίες, μισανθρώπους, που τους ενώνει μονάχα το μίσος τους για κάθε τι Ελληνικό.

Αποθρασυμένοι πλήρως οι αλβανοί από την έλλειψη έστω και στοιχειώδους εθνικής ευαισθησίας από το «ελληνικό « κράτος, φροντίζουν να προκαλούν και να δείχνουν το μίσος τους για τν Ελλάδα, ακόμη και μέσα στην Πατρίδα μας. Έτσι, λοιπόν, «λαβράκι» φαίνεται  να προέκυψε ύστερα από την σύλληψη 15 αλβανών κακοποιών, οι οποίοι με ιδιαίτερη σκληρότητα διέπραξαν 5 ληστείες και 28 διαρρήξεις και....
κλοπές, πριν πέσουν τελικά στα χέρια της αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη συμμορία έχει και άλλες ασχολίες πέρα από το ποινικό έγκλημα , όπως δείχνουν οι αναρτήσει των μελών της στο facebook. Εκεί έχουν αναρτήσει φωτογραφίες για την "μεγάλη αλβανία", άλλες φωτογραφίες με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, αλλά και φωτογραφίες με όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά! Οι αλβανοί δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί στις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν. Υπέβαλαν σε κανονικά βασανιστήρια τα θύματα τους, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, ενώ θεωρείται ότι ένα από τα θύματα τους έχασε και τη ζωή του εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια τους!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν και οι φωτογραφίες με τα αλβανικά σύμβολα και ειδικά το λάβαρο της «Μεγάλης Αλβανίας», όπως επίσης και οι φωτογραφίες με τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά Ελλήνων αστυνομικών σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό το φωτογραφικό υλικό απλούστατα επιβεβαιώνει κάτι το οποίο ήταν επί της ουσίας γνωστό από καιρό.
Ότι δηλαδή, οι αλβανοί κατσαπλιάδες συνοδοιπορούν με τους εγχώριους «αναρχικούς» στις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και σ’ άλλες πόλεις. Επιθέσεις όπου κατά κόρον καίγεται ΜΟΝΟ η Ελληνική Σημαία και ποτέ η αλβανική, κάτι το οποίο δείχνει πόσο «κορόιδα» έχουν πιάσει οι αλβανοί τους εγχώριους ηλίθιους που παριστάνουν τους «αναρχικούς».

«Κάτω τα Έθνη και η Πατρίδες» αρκεί φυσικά να αφορά μόνο τους Έλληνες… Κατά τ’ άλλα, είναι ολοφάνερο ότι οι ληστείες αυτές και τα χρηματικά ποσά που είχαν ως λεία, εκτός από την προσωπική τους χρήση από τους αλβανούς, πήγαιναν και για ενίσχυση του «επαναστατικού ταμείου» των παρακρατικών ανθελληνικών ομάδων που έχουν καταντήσει «γιουσουφάκια» των αλβανών. Αν η υπόθεση φτάσει σε βάθος και δεν κουκουλωθεί για ευνόητους λόγους «αντιρατσιστικής» προστασίας, είναι σίγουρο ότι το «λαβράκι» θα μετατραπεί σε «ξιφία», με τις αποκαλύψεις που θα βγουν στη φόρα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών