Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Τουρκόψυχος βουλευτής Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ: "Είμστε τούρκοι και δεμένοι με τη μαμά Τουρκία..."


Απτόητος ο τουρκοπράκτορας Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συνεχίζει να μιλά για “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα millet gazetesi, ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, ευρισκόμενος στα εγκαίνια του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας της Σχολής Γενετικής και Εμβιομηχανικής του πανεπιστημίου (TÜ), εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την χαρά του που βρίσκεται στην χώρα του Τουρκία, ανέφερε συν της άλλοις πως η "τουρκική μειονότητα" βιώνει στην δυτική Θράκη σοβαρά προβλήματα.

Τόνισε ο τουρκοπ΄ρακτορας πως: "Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως πολλά προβλήματα μπορούν να ρυθμιστούνε με την εκπαίδευση. Στην δυτική Θράκη ως "τουρκική μειονότητα" βιώνουμε σοβαρά προβλήματα. Εάν ρωτήσετε ποιο είναι το....
μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι η εκπαίδευση. Μπορείτε να το αναλογιστείτε; Όταν το 2014 περνούσε από την βουλή νόμος για την εκπαίδευση και παίρνοντας τον λόγο μιλήσαμε για δίγλωσσα, τουρκικά-ελληνικά νηπιαγωγεία κατηγορηθήκαμε ως προδότες της πατρίδας. Διότι η συνθήκη της Λωζάννης δεν προέβλεπε λέει δίγλωσσα νηπιαγωγεία. Μα δεν είναι δυνατόν. Παρόλα αυτά έχουμε τα δίγλωσσα μειονοτικά σχολεία μας. Το κράτος για χρόνια τα υπονόμευσε αλλά εμείς τα στηρίζουμε. Διότι εμείς αγωνιζόμαστε πάνω σε αυτά τα εδάφη, στηρίζοντας την γλώσσα μας, την θρησκεία μας και τον πολιτισμό μας. Φυσικά με την μητέρα πατρίδα υπάρχει ένας άρρηκτος δεσμός. Είμαστε σαν κρέας με το νύχι. Εμείς θέλουμε μια ισχυρή Τουρκία. Αισθανόμαστε περήφανοι για τα βήματα ισχυροποίησης της Τουρκίας. Η αγκαλιά που άνοιξε στον τουρκικό κόσμο είναι πολύ σημαντική, αυτό είναι κάτι που το έχουμε μεγάλη ανάγκη".
O εν λόγω βουλευτής που άγεται και φέρεται από το πάθος και την αγάπη του ως προς την μητέρα πατρίδα του, σαφώς και είναι ελεύθερος να πολιτευτεί στην γείτονα και να ασκεί την πολιτική της Άγκυρας εκεί και όχι στην Ελλάδα και στην περιοχή μας, επιδιώκοντας ως εγκάθετος του τουρκικού προξενείου και φερέφωνο της Άγκυρας, αρχικά την συνδιοίκηση κι εν συνεχεία την απόσχιση της περιοχής.
Ας τον χαίρεται ο Θρακιώτικος λαός που τον εξέλεξε αυτόν και το κόμμα του, το οποίο υπηρετεί και υποστηρίζει τον τούρκικο επεκτατισμό-παραλογισμό στην Θράκη.
Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα παραμείνει η Θράκη Ελληνική!
Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών