Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016

Παραλήρημα Καμμένου και Κανέλλη κατά της Χρυσής Αυγής: Ονειρεύονται νέες πολιτικές διώξεις! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Παραλήρημα Καμμένου και Κανέλλη κατά της Χρυσής Αυγής: Ονειρεύονται νέες πολιτικές διώξεις! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Συμμαχία "στρατάρχη ΥΠΕΘΑ" και της κομισάριου του ΚΚΕ

Χρήστος Παππάς: Τι σχέση έχει η Ελλάδα με τους δολοφόνους του Ισραήλ;
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας σχετικά με Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Ισραήλ, της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Κύρωση της Προγραμματικής Συμφωνίας για τη Στρατιωτική Υλοποίηση του SESAR.
Αρχικά, σχετικά με την κύρωση συμφωνίας με το Ισραήλ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο σαφές όφελος σε επίπεδο απόκτησης στρατιωτικής τεχνογνωσίας για την Πατρίδα μας. Η στρατιωτική τεχνογνωσία και η....
πολεμική ικανότητα των στρατιωτικών της Πατρίδας μας δεν προάγεται από την εν λόγω συμφωνία σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δικαιολογείται η σύναψη αυτής της συνεργασίας. Ούτε σε οικονομικό επίπεδο προκύπτει κάποιο άμεσα ορατό και ευκρινές οικονομικό όφελος από την εφαρμογή της κυρούμενης συμφωνίας. Αντιθέτως προκαλείται συγκεκριμένη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
Στο εν λόγω θέμα, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι: «Η στρατιωτική τεχνογνωσία και η πολεμική μας ικανότητα των στρατιωτικών της πατρίδας μας δεν προάγεται από την εν λόγω συμφωνία σε τέτοιο βαθμό ώστε να δικαιολογείται η σύναψη αυτής της συνεργασίας. Ούτε σε οικονομικό επίπεδο προκύπτει κάποιο άμεσα ορατό και ευκρινές οικονομικό όφελος από την εφαρμογή της κυρούμενης συμφωνίας. Αντιθέτως προκαλείται συγκεκριμένη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Συνεπώς η υπογραφείσα συμφωνία δεν αποτελεί πηγή από την οποία προκύπτουν εμφανή και υπολογίσιμα οφέλη για την Ελλάδα σε επίπεδο οικονομικό, σε επίπεδο στρατιωτικό, σε επίπεδο διπλωματικό. Αλλά ακόμα και αν αυτό υπήρχε δεν αναιρεί την μεγάλη αλήθεια ότι: Το κράτος του Ισραήλ παραβαίνει σαφώς αποφάσεις του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, όπως και της Ολομελείας του. Και εφαρμόζει μεθόδους γενοκτονίας του ιθαγενούς πληθυσμού, δηλαδή των πραγματικών ιδιοκτητών της γης της Παλαιστίνης που δεν είναι άλλοι από το μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό. Τέλος, το κράτος του Ισραήλ αποτελεί έναν ταραχοποιό στην περιοχή της μεσογειακής ανατολικής λεκάνης και αποτελεί μια κρυφή πυρηνική δύναμη και είναι και ένας προαιώνιος εχθρός της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κράτος δολοφονεί τους κατοίκους, τους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κράτος φυλακίζει παιδιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κράτος σκοτώνει παιδιά. Συνεπώς ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό το κράτος με την Ελλάδα που αποτελεί την κοιτίδα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού; Καταψηφίζουμε φυσικά και σε ό,τι αφορά τα άρθρα του νομοσχεδίου θα τοποθετηθούμε στην ολομέλεια».
Εν συνεχεία, σχετικά με την κύρωση συμφωνίας με την Αίγυπτο, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως την διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων σε περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου, την επιδίωξη συμμετοχής με τον οποιοδήποτε τρόπο των Κυπριακών Ενόπλων Δυνάμεων στην εν λόγω στρατιωτική συνεργασία και την συνεδρίαση της Μεικτής Στρατιωτικής Επιτροπής του άρθρου 5, στο Καστελόριζο, γεγονός το οποίο εάν λάμβανε χώρα, έστω και μία φορά μόνο, θα σήμαινε και τη de facto αποδοχή των ελληνικών θέσεων περί ΑΟΖ από την Αίγυπτο και θα έφερνε σε δεινή διπλωματική θέση την Τουρκία. Γι’ αυτούς τους λόγους, η Χρυσή Αυγή σε αυτήν την συμφωνία ψηφίζει «παρών».
Επιπροσθέτως, σε ό,τι αφορά τον εναέριο χώρο, την Κύρωση για SESAR, δηλαδή, το Ερευνητικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού, είναι μια αναδιοργάνωση που θα οδηγήσει σε περιορισμούς και ελέγχους των εθνικών εναέριων χώρων, σε ενδεχόμενες εκπτώσεις και στην εθνική κυριαρχία, σε αναχάραξη των σημερινών αεροδρομίων με κριτήριο αεροδιαδρόμων με κριτήριο τα κέρδη των αεροπορικών εταιρειών και ενδεχομένως, την υποβίβαση των αναγκών της Πολεμικής Αεροπορίας και της άμυνας της χώρας. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε και αυτήν την κύρωση.
Ακολουθεί το βίντεο:
Η πρώην δημοσιογράφος του χουντικού ΕΙΡΤ θα επιδείξει επιτέλους ήθος και αγωγή;
Στην συνέχεια, η γνωστή υβριστής της Χρυσής Αυγής, Κανέλλη εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ύβρεις και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο κ. Παππάς απαντώντας έκανε λόγο για έλλειψη ήθους και αγωγής και απαίτησε από το Προεδρείο να προβεί σε συστάσεις και να διαγράψει από τα πρακτικά τους χαρακτηρισμούς της Κανέλλη. Ακολουθεί η τοποθέτηση επί προσωπικού του κ. Παππά:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Μόλις επληροφορήθην εν απουσία μου και εν απουσία των συναδέλφων μου της Χρυσής Αυγής ότι η βουλευτής ΚΚΕ, κυρία Λιάνα Κανέλλη, γνωστή μου από την παιδική ηλικία μου, πρώην στέλεχος της ΕΙΡΤ και δημοσιογράφος αλλά και βουλευτής, και εξ’ όσων έχω διαβάσει και στον Τύπο, φίλη της ελληνικής μπουρζουαζίας, αλλά και στελεχών της ΝΔ, όπως του συχωρεμένου προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου, εκστόμισε απαράδεχτους χαρακτηρισμούς για εμένα προσωπικά και το κόμμα μου.
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (Ειδική Αγορήτρια του ΚΚΕ): Αυτό δεν είναι προσωπικό αλλά μετατρέπεται σε προσωπικό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Σύμφωνα με τη συζήτηση που έλαβε χώρα….
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Αυτά δεν έχουν σχέση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Μην με διακόπτετε, κύριε Πρόεδρε. Σύμφωνα με τη συζήτηση που έλαβε χώρα στη Διάσκεψη των Προέδρων, αλλά και σύμφωνα με τη στοιχειώδη δεοντολογία που πρέπει να διέπει τους ανθρώπους που έχει να κάνει με το ήθος και την αγωγή του καθενός, παρακαλώ για να μη πω, κύριε Πρόεδρε, απαιτώ να προβείτε στις ανάλογες συστάσεις στην εν λόγω βουλευτή και να διαγράψετε τους χαρακτηρισμούς της από τα πρακτικά.
Ακολουθεί το βίντεο:
Ο Καμμένος του 2% (το πολύ) κάηκε πια και πάει μέχρι και Άρειο Πάγο μεριά!
Τέλος, ο Πάνος Καμμένος αφού πέτυχε τον σκοπό που είχε εξαρχής από τις εκλογές του Μαΐου του 2012 με το περίφημο non paper που είχε παραδώσει στον Παπούλια να ικανοποιήσει τον ακριβό του πόθο να αναλάβει Υπουργός Εθνικής Αμύνης συνεχίζει εντελώς καιροσκοπικά, αλλά πλέον και ασυνάρτητα να βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής. Παραθέτουμε από τα πρακτικά της επιτροπής όπου ο Πάνος Καμμένος απειλεί την Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή Επικρατείας, Χρήστο Παππά, μη μπορώντας να υπερασπιστεί την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του κ. Παππά και κατέληξε στο να απειλεί τον ίδιο και την Χρυσή Αυγή ότι πρέπει τα πρακτικά να κατατεθούν στον Άρειο Πάγο! Έχασε κάθε είδους μέτρο ο συγκυβερνήτης του 2% στην κυβέρνηση της Αριστεράς και αυτογελοιοποιείται πλέον διαρκώς. Ο Πάνος Καμμένος και με την σημερινή του τοποθέτηση και ενέργεια αποκτά και επίσημα τον τίτλο του "κλόουν της πολιτικής ζωής".
Ευθυμήστε με το τι είπε ο Καμμένος:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας): "Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καταρχήν θα ήθελα να συμφωνήσω με την συνάδελφό την κυρία Λιάνα Κανέλλη για τις αναφορές που έγιναν εδώ από τον εισηγητή της Χρυσής Αυγής με συγκεκριμένες φράσεις και αυτό που θα προτείνω κύριε πρόεδρε, έχοντας και την προϋπηρεσία στην θέση σας και νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να έχουμε και την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων τα πρακτικά της συνομιλίας του κ. συναδέλφου, να πάνε στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου για να κρίνει την εφαρμογή της συμφωνίας της Ελλάδος στα πλαίσια του οργανισμού για την στήριξη της συνεργασίας στην Ευρώπη του ΟΑΣΕ, του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και παράλληλα να λαμβάνονται αυτά υπόψιν όταν νομιμοποιείται ένα κόμμα, παίρνοντας τέτοιες θέσεις δημόσιες να συμμετέχει σε εκλογές.
Είναι ίσως ένα θέμα το οποίο πρέπει να γίνει και  νομίζω ότι σ' αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε όλα τα κόμματα τα δημοκρατικά - πρέπει να μαζευτούν-που βρίσκονται  μέσα σε αυτή την αίθουσα. Διότι είναι δεκτή η κριτική από όλους, οι πολιτικές θέσεις, αλλά από εκεί και πέρα όταν έχουμε αναπαραγωγή ναζιστικών θεωριών, οι οποίες έχουν καταδικαστεί με διεθνείς αποφάσεις που έχει συνυπογράψει σε διεθνείς συνθήκες, η χώρα μας, βάσει του άρθρου 28 παράγραφος 2 του συντάγματος υπερισχύουν του εσωτερικού δικαίου και πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν από τη δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών