Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Μακεδονία Γη Ελληνική: Οι Έλληνες Εθνικιστές παρόντες στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης σε πείσμα των καιρών και σε όσους με δόλιο τρόπο ξεπουλούν την Ιστορία και Εδάφη της πατρίδας μας.

Δείτε το βίντεο από την συγκέντρωση...




Ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, οι βουλευτές Γ. Σαχινίδης, Σ. Βλάχου, Ε. Καρακώστας Π. Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Μ. Τσακίρης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων τόνισαν την ανάγκη διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, καθώς ο μοναδικός πολιτικός φορέας που μάχεται για τον Ελληνισμό είναι η Χρυσή Αυγή.
 

Ο Συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό της εκδήλωσης που ανέκαθεν είχε να αντιμετωπίσει την πολεμική κράτους και παρακράτους, υπενθυμίζοντας πως τα επεισόδια, οι αντισυγκεντρώσεις, οι συλλήψεις και κάθε δόλια πρακτική δεν κατάφεραν να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων.



Ο κεντρικός ομιλητής, Συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο ιστορικό των σημαντικών μαχών του Έλληνα στρατηλάτη παρομοιάζοντας τον αγώνα του με τον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, που, παρομοίως, στην πρώτη γραμμή της μάχης δίνει τα πάντα για Ελλάδα και Ελευθερία.



Το μήνυμα διαδόθηκε προς πάσα κατεύθυνση από εκατοντάδες Έλληνες: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών