Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Τρελή μπίζνα: «Αλληλέγγυοι» κατέλαβαν και δεύτερο ξενοδοχείο και το νοικιάζουν σε «πρόσφυγες»

Μετά το «City Plaza» (της «αλληλέγγυας» που έκανε “like” στην κατάληψη κι όταν κατάλαβε ότι ήταν δικό της έβαλε τις φωνές…), οι κομμουνο-αλληλέγγυοι με το επιχειρηματικό πνεύμα, κατέλαβαν και δεύτερο ξενοδοχείο. Πρόκειται για το «Oniro Hotel» επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Αφού το εντόπισαν, εμφανιζόμενοι στους περιοίκους ως ιδιοκτήτες, έσπασαν τα λουκέτα και εγκατέστησαν εκεί 120 τυχερά «προσφυγάκια» – ενώ η χωρητικότητά του είναι για 43 άτομα, εισπράττοντας ενοίκιο...
για τις «υπηρεσίες» που παρέχουν, με την ανοχή του μνημονιακού ψευδοκράτους του συριζοψεκασμένου λεχριταριού.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου:

«Την Πέμπτη 16/6/2016 μας ειδοποίησαν οι γείτονες ότι άγνωστοι έσπασαν τα λουκέτα, παραβίασαν την πόρτα του ακινήτου, εμφανίστηκαν ως ιδιοκτήτες του ακινήτου που μας ανήκει και άρχισαν να βάζουν μέσα άτομα αλλοδαπής προέλευσης, παίρνοντας χρήματα από τα άτομα αυτά. Ηλεκτροδότησαν με άγνωστο σε εμένα τρόπο το ακίνητο, καθότι το ρεύμα είναι κομμένο από τη ΔΕΗ. Αμέσως προχωρήσαμε σε καταγγελία του γεγονότος στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων και παράλληλα καλέσαμε την Άμεση Δράση, η οποία, όμως, δεν εμφανίστηκε.

Ζήτησα από τον αξιωματικό υπηρεσίας να ενημερώσει τον διοικητή του Α.Τ. και να ζητηθεί εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να εκδιωχθούν άμεσα από το ακίνητό μας οι εισβολείς, αλλά ο εισαγγελέας δεν ειδοποιήθηκε. Το επισκεπτόμασταν 2-3 φορές τουλάχιστον κάθε εβδομάδα με ενδιαφερόμενους αγοραστές, φροντίζαμε για την καθαριότητά του, πληρώνουμε όλους τους φόρους που επιβαρύνουν το ακίνητο και έχουμε δώσει αρκετά χρήματα για να βάλουμε σίδερα και λουκέτα σε πόρτες και παράθυρα προκειμένου να μην παραβιάζεται.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα το έβλεπε μηχανικός για να μας δώσει προσφορά για τη μελέτη στατικής καταλληλότητας και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μπούμε στο κτίριο που μας ανήκει επειδή φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα».

Και βέβαια, δεν πρόκειται να βγάλουν άκρη, γιατί τα «αλληλέγγυα» κομμούνια δεν είναι απλώς κράτος εν κράττει, αλλά το ίδιο το κράτος (μνημονιακό ψευδοκράτος).

Γιατί άραγε, εφόσον αγαπάνε τόσο πολύ τα «προσφυγάκια», δεν τα παίρνουν στα σπίτια τους; Είπαμε, «αλληλέγγυοι» είναι, δεν είναι "..."!

Εθνικισμός.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών