Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Ηοgar Social: Το ισπανικό Εθνικιστικό Κίνημα στα βήματα της Χρυσής Αυγής

Αξιοσημείωτο γεγονός συνιστά η σταθερή ανάδυση των Eθνικιστικών κινημάτων σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο, ενώ η κατακόρυφη άνοδός τους αποτελεί την δυναμική απάντηση στην συστηματική αποδόμηση των εθνικών ευρωπαϊκών κρατών, μέσω της ανεξάλειπτης εισροής κυμάτων αλλογενών και της αλλοτριώσεως της πολιτισμικής ευρωπαϊκής υποστάσεως.
Στην υπερήφανη Ισπανική Γη δραστηριοποείται και κλιμακώνει την πολιτική του δράση το Hogar Social, ένα κίνημα αμειγώς εθνικιστικό με αξιόλογη πολυδιάστατη κοινωνική δράση, και ένα οργανωμένο δίκτυο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Η εκπρόσωπος της οργανώσεως Melisa Ruiz, σε συνέντευξή της καταδεικνύει τον κίνδυνο αλλοιώσεως του κοινωνικού ιστού από την σταδιακή αφομοίωση των διαμενόντων στην Ισπανία, μεταναστών, ενώ καταγγέλλει την προνομιακή τους μεταχείριση εις βάρος του ισπανικού λαού. Βεβαίως η ιστορική κληρονομιά βαραίνει χαρακτηριστικώς τον ισπανικό λαό. Όπως υποστηρίζει η ίδια «το ιστορικό παρασκήνιο της Ισπανίας και ο εμφύλιος πόλεμος, νομιμοποίησαν...
ως πολιτικώς ορθή επιλογή την αριστερά. Αυτό εμείς θα το αλλάξουμε. Θα ανέβουμε το βουνό επιτυχώς».

Η εντατικοποίηση της πολιτικής δράσεως της οργανώσεως “Hogar Social”, οφείλεται στην άκαμπτη θέληση και στο ακλόνητο σθένος των Ισπανών συναγωνιστών οι οποίοι πράγματι υπερνικούν κάθε κατασταλτικό φραγμό του πολιτικού τους συστήματος και κηρύττουν δυναμικώς και εμπράκτως την Εθνική και Κοινωνική ιδέα στον ισπανικό λαό.



Η Melisa Ruiz υπογραμμίζει ότι ένα ισχυρό πολιτικό κίνημα περνάει μέσα από το «καθαρτήριο πυρ» της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για αυτό το κίνημα Hogar Social έχει αναπτύξει ένα πλούσιο δίκτυο κοινωνικής προσφοράς, βάσει του οποίου διεξάγουν εκτεταμένες διανομές ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων.

Όπως με... πόνο έγραψαν και τα συστημικά "Νέα": "Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρότυπο του Hogar Social" δήλωσε η εκπρόσωπος, η οποία ορθώς αντιλαμβάνεται την πολιτική Συνέπεια, την μεθοδικότητα, και την αταλάντευτη Πίστη των μαχητών του Λαϊκού Συνδέσμου, ως απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχίας και πραγματώσεως των επιδιωκόμενων στόχων.

Από την πλευρά μας, ως Χρυσαυγίτες ευχόμαστε ολοψύχως στους Ισπανούς αγωνιστές του «Hogar Social», καλή επιτυχία στον τεράστιο αγώνα που έχουν κληθεί να διεξάγουν, ο οποίος βεβαίως αντικατοπτρίζει τους πόθους και τα δίκαια των Ευρωπαϊκών λαών, ενάντια σε κάθε μορφή παγκοσμιοποίησεως, εξισωτισμού και ομογενοποιήσεως.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών