Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ… ΕΡΓΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ 7 ΝΕΑ HOT SPOTS… ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

HOT SPOT 3
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Καμμένος - πατριώτης - θα δίνει εντολές στους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς να δουλεύουν νυχθημερόν για να στεγάσουν τους αυριανούς εξολοθρευτές τους. Εύγε "πατριώτες" για την ψήφο σας
 
Είναι γεγονός ότι την… αδικούμε την συγκυβέρνηση των συριζογελοίων, η οποία κάνει… έργα. Κι όταν λέμε «έργα», εννοούμε hot spots!
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά εφτά (7) νέα hot spots «προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσαν «πηγές» του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης», ο δε υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, εκτίμησε ότι το επόμενο δεκαήμερο οι χώροι θα είναι έτοιμοι.
Ιδού και που θα είναι αυτοί οι....
«χώροι» – τους οποίους κατασκευάζουν τζάμπα οι Έλληνες στρατιώτες: σε Οινόφυτα, Θήβα, Λιβαδειά (τρία μόνο στον νομό Βοιωτίας + τζαμί στην Θήβα!!!), Τρίκαλα, Στυλίδα, Τρίπολη και Μεσσήνη – για να μην έχουν… παράπονο οι Πελοποννήσιοι, ότι τους… ξέχασαν.   
Στα νέα hot spots θα μεταφερθούν τα «προσφυγάκια» από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού (3. 282, σύμφωνα με το «Συντονιστικό») και από το λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο παραμένουν 1.273. Κι όσοι απρόσκλητοι θα μας… προτιμήσουν από δω και μπρος… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών