Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Η Ελληνική Νεολαία έχει ακόμα Πίστη στα Ιδανικά του Έθνους μας - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Βουλή των Εφήβων, οι έφηβοι βουλευτές αμφισβήτησαν ευθέως την πολιτική Φίλη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα αρχαία ελληνικά αποτελούν βάση για την σωστή γνώση των νεοελληνικών, πως η πρωινή προσευχή και οι παρελάσεις πρέπει να διατηρηθούν και  πως τα θρησκευτικά αποτελούν «εθνικό κεφάλαιο».

Oι Έλληνες μαθητές επέδειξαν τόσο μεγάλο σθένος και εθνικό φρόνημα για να βρεθούν απέναντι στους ανθέλληνες και να τους πούν τα πρέποντα. «Δεν έχω δει ποτέ μου δέντρο και φυτό να επιβιώνει χωρίς τις ρίζες του κι έτσι η νέα ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα αρχαία» επισήμανε μαθητής λυκείου κάνοντας τον Φίλη να «αφρίσει».

Ο ανθέλληνας και γραφικός Φίλης δεν έχασε την ευκαιρία και το θράσος τους και υπερασπίστηκε ενώπιον των Εφήβων, με ύφος χιλίων διεθνιστικών πιθήκων, τις αβάσιμες και αντεπιστημονικές αρλούμπες που παράγει ο Λιάκος και το υπόλοιπο ανθελληνικό επιτελείο του. Αποκάλεσε τα αρχαία ελληνικά «νεκρή γλώσσα» και είπε στα παιδιά πως «απαιτούνται ουδετερόθρησκα σχολεία».
Ένας μαθητής μάλιστα του απάντησε αιχμηρά, λέγοντάς του: «Καταργώντας τη χριστιανική παιδεία και τις παρελάσεις στρέφεστε εναντίον του λαού και της εθνικής μας ταυτότητας».

Δείτε το βίντεο...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών