Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Ο ΓΙΑΝ(Ν)ΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ: ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΩ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που στη βουλή συζητούσαν για το κόστος της «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» (που αποδεδειγμένα δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο…) που έγινε επί των ημερών του, ο Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης απάντησε πουλώντας τρελίτσα, με συνέντευξή του στο pressproject.gr.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με την αφέντρα Ζωή: «το DiEM25 είναι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και προφανώς θα είναι παρόν και στην Ελλάδα. Η εκλογική μορφή που θα πάρει η παρουσία του DiEM25 στην Ελλάδα θα αποφασιστεί από τα μέλη του». Πως του ’ρθε; Είδε… πολιτικό κενό: «το πολιτικό κενό στη χώρα μας το οποίο όλο και αυξάνεται πρέπει να κλείσει μέσα από δημοκρατικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις. Διαφορετικά...
θα γεμίσει τέρατα».

Τι εννοεί «τέρατα» ο σεινάμενος και κουνάμενος φιρφιρίκος; Προφανώς, την Χρυσή Αυγή κι όταν λέει πως «το κενό θα γεμίσει τέρατα» εννοεί την μεγάλη άνοδο των ποσοστών της!

Επί της ουσίας, το σύστημα διαβλέπει αυτή την άνοδο και ψάχνει εναγωνίως για νέους «λαγούς» (μιας και οι παλιοί ξόφλησαν…), προκειμένου να τους εμφανίσει ως… «εναλλακτικές λύσεις». Και ο Γιάν(ν)ης με την αφέντρα Ζωή, που είναι σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος, θεωρούνται ιδανικές περιπτώσεις για τον ρόλο αυτό, ελλείψει άλλων καλύτερων! Γι’ αυτό τους… προθερμαίνει το σύστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών