Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

ΟΙ ΕΦΤΑ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

soros_islam
Τις εφτά θέσεις του για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, παρουσίασε ο γνωστός σιωνιστής τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Foreign Policy» και ουσιαστικά, οι θέσεις αυτές οδηγούν στην πλήρη ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου!
Τι περιέχουν οι εφτά «πυλώνες» των προτάσεών του; Να δέχεται η Ε.Ε. «έναν σημαντικό αριθμό προσφύγων από χώρες της πρώτης γραμμής» (ο ίδιος προσδιορίζει τον «σημαντικό αριθμό» στις 300.000 το χρόνο…), οι χώρες «πρώτης υποδοχής» Ελλάδα και Ιταλία, «να αναγάγουν την αναζήτηση και διάσωση και όχι την «προστασία» των συνόρων σε προτεραιότητά τους…», ήτοι να μην φυλάμε τα σύνορά μας, να δίνει η Ε.Ε. επιπλέον κονδύλια για τα «προσφυγάκια»  («Θα χρειαστούν, τουλάχιστον, 30 δισ. € ανά έτος»), να.....
υποχρεώνονται όλες οι χώρες της Ε.Ε. να παίρνουν «προσφυγάκια», να συνδράμουν οι λοιπές χώρες τις Υπηρεσίες Ασύλου στην Ελλάδα, για παίρνουν περισσότεροι και γρηγορότερα άσυλο  και τέλος να καλωσορίζουν και να ενσωματώνουν  οι χώρες της Ε.Ε. τα «προσφυγάκια», ως λύση στην… γήρανση του πληθυσμού τους  («η Ευρώπη πρέπει, τελικώς, να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο η πολυμορφία και η οικονομική μετανάστευση είναι ευπρόσδεκτες»).
Μετά από τα παραπάνω, τι δεν καταλαβαίνετε απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

1 σχόλιο:

  1. Να εφαρμοστούν και στον Ισραήλ, ή δεν πρέπει να μπασταρδευτεί ο εκλεκτός λαός του γιαχβέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών