Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ;

tourismos_lathro

Επιστολή –με κοινοποίηση στον Τσίπρα- και αποδέκτες το… μισό υπουργικό συμβούλιο, ήτοι τον αντιπρόεδρο Δραγασάκη, τον υπουργό Επικρατείας Φλαμπουράρη και τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Πολιτισμού, Μεταφορών και Ναυτιλίας απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων της Λέσβου.
Στην επιστολή, αναφέρουν ότι έχουν καταρρεύσει όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Λέσβου. Η πτώση στις πληρότητες των ξενοδοχείων του νησιού αγγίζει -αν δε ξεπερνούν- το 80% και 90%, πλήττοντας απασχόληση, κατανάλωση και τζίρους, αφού σε κάθε διανυκτέρευση αντιστοιχούν 5-6 κιλών σε ιχθυογεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα (κατανάλωση) και 1,5 -2 ημερομίσθια (απασχόληση).
Παράλληλα, τονίζουν ότι...
«οι εκκλήσεις μας, γραπτές, προφορικές και με παραστάσεις μας στην Αθήνα -αναπάντητες οι περισσότερες- δεν απέδωσαν» και κάνουν διάφορες προτάσεις για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, ζητώντας έκτακτα μέτρα ανακούφισης.
Ματαιοπονούν! Κι όπως και οι προηγούμενες εκκλήσεις τους έμειναν αναπάντητες, έτσι θα συμβεί και μ’ αυτή και με την επομένη και με την μεθεπομένη: θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Η μόνη λύση για να ακουστούν οι επαγγελματίες του τουρισμού και να υπάρξουν ελπίδες αντιστροφής της δυσάρεστης αυτής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του γνωστού προβλήματος με τα «προσφυγάκια», είναι η μαζική υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής, όποτε γίνουν εκλογές! Τίποτα άλλο!
(ΥΓ): Κι αν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Λέσβου είχαν κάνει κάτι τέτοιο στις προηγούμενες εκλογές, τώρα θα ήταν τελείως διαφορετική η όλη κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών