Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

Βασίλειος Μαρκεζίνης: Το BRexit θα ξεσηκώσει και τους Έλληνες που τώρα κάθονται στον καναπέ!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Την αποδόμηση της καθεστωτικής προπαγάνδας περί της «καταστροφής» που θα βρει τους Βρετανούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης επέλεξε να κάνει μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή ο Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης. Στην ίδια εκπομπή σκιαγράφησε και τον πραγματικό τρόμο του καθεστώτος, ο οποίος αποτυπώνεται στην εξής φράση του:...
«θα ξεσηκώσει και τους Έλληνες που τώρα κάθονται στον καναπέ»!

Όπως τόνισε, λοιπόν, η Βρετανία είναι εξαγωγική δύναμη με κύριο εταίρο τις ΗΠΑ. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από το BRexit. Ούτε οι εμπορικές σχέσεις της με την Ε.Ε. θα αλλάξουν, αφού οι ευρωπαίοι δεν θα τολμήσουν να επιβάλλουν δασμούς στα βρετανικά προϊόντα, φοβούμενοι αντίποινα, που θα είναι καταστροφικά για τους ίδιους. Επιπλέον, η Βρετανία όντας αποδεσμευμένη από την αμερικανόδουλη εξωτερική πολιτική της Ε.Ε. θα μπορέσει να συνάψει δεσμούς τόσο με την Ρωσία, όσο και με την Κίνα.

Κοινώς, όχι μόνο δεν θα πληγούν οι βρετανοί από την έξοδό τους, αλλά αντιθέτως θα ωφεληθούν πολλαπλά. Αυτό θα ξεσηκώσει τους Έλληνες, οι οποίοι θα αντιληφθούν την συμπαιγνία που παίχτηκε στις πλάτες από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» σε εκείνη την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που αποφασίστηκε το υπερήφανο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα να μετατραπεί σε ένα επαίσχυντο, νεοδημοκράτικο «ΝΑΙ».

Υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού θα είναι και τα κόμματα για το «συμφωνία να 'ναι κι ό,τι να 'ναι», αλλά και τα ΜΜΕ που, σύμφωνα με τον κ. Μαρκεζίνη, παρέχουν καθεστώς ημιπληροφόρησης και δεν δίνουν πλήρη εικόνα, κοινώς λένε μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών