Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Wikileaks: Τρομοκρατημένοι υπουργοί του Ερντογάν αντάλλασαν email για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Προ ημερών το Wikileaks ανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που αντήλλασαν τούρκοι υπουργοί του Ερντογάν πλησίον του πραξικοπήματος. Η αναγγελία της αποδέσμευσης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε προκαλέσει έντονη κινητοποίηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν πραγματοποιήσει μαζικές ηλεκτρονικές επιθέσεις για να αποτρέψουν τις αποκαλύψεις.

Ένα σημαντικό μέρος των αποκαλύψεων, που βεβαίως δεν έλαβαν δημοσιότητα από το ελλαδικό μιντιακό κατεστημένο (μήπως πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς πάλι;) ήταν ότι στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των τούρκων υπουργών υπήρχε σημαντική αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, οι τούρκοι υπουργοί είχαν ανταλλάξει αλληλογραφία σχετικά με την ηχηρή παρέμβαση...
των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που είχε διοργανώσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα», στο οποίο συμμετέχει και η ανθελληνική Νέα Δημοκρατία.

Με γνώμονα την εντατικοποίηση της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, αλλά και την Εθνική δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, καθίσταται σαφές ότι οι τούρκοι για πρώτη φορά συνάντησαν εμπόδιο στα σχέδια απόσχισης της Θράκης και σάστισαν. Έτσι άρχισαν να ανταλλάσουν ηλεκτρονική αλληλογραφία ενημερώνοντας ο ένας τον άλλο για την δράση της Χρυσής Αυγής που τους χαλάει τα σχέδια.

Εμείς από την πλευρά μας, να αναδημοσιεύσουμε το βίντεο και να πούμε στους τούρκους «Ξυδάκι» και να επαναλάβουμε: Όποιος αισθάνεται τούρκος, να πάει στην Τουρκία!



Οι μέρες που η δράση σας έμενε ανεμπόδιστη τελείωσαν! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Τα πρωτότυπα ηλεκτρονικά μηνύματα, μέσω του Wikileaks, μπορείτε να τα βρείτε εδώ
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών